Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så får du tillgång till Plus på VLT

Som prenumerant på något av våra nyhetspaket – Komplett, Helg, Digital eller Plus – har du fri tillgång till allt vårt Plus-märkta innehåll och får därmed tillgång till den bästa lokaljournalistiken i ditt område. Ett nytt stort plus är att du även får tillgång till intressant journalistik från MittMedias övriga nyhetssajter och appar.

Annons

Missa inget – bli Plus-kund nu för bara 1 kr!

Vill du redan nu ta del av allt Plus-märkt innehåll på sajten och via vår nyhetsapp? Teckna vårt nyhetspaket Plus för endast 1 kr första månaden.

Köp Plus nu! >>>

Plus är en märkning för bra, oberoende och faktagranskad lokaljournalistik. Som kund hos oss du fri tillgång till allt plusmärkt innehåll, det är bara att logga in. Vill du bli kund och få tillgång till det plusmärkta innehållet via sajten och nyhetsappen erbjuder vi dig nyhetspaket Plus.

När är jag kund och har tillgång till Plus?

Om du har tecknat vårt pluspaket, prenumererar på papperstidningen eller e-tidningen så är du kund och Plus ingår för dig. Följ “Så här gör du”-länken nedan så visar vi hur du enkelt loggar in för att ta del av vårt plusmärkta innehåll - eller logga in direkt.

Så här gör du >>

Logga in >>

Jag vill bli kund!

Med vårt nyhetspaket Plus får du fri tillgång till allt plusmärkt innehåll på nyhetssajten och i vår nyhetsapp. Missa inget - prova Plus för endast 1 kr första månaden.

Köp Plus nu! >>

Ett extra stort Plus!

Nu får du dessutom mer än någonsin för pengarna. Oavsett om du är kund på Plus eller prenumererar på papperstidningen eller e-tidningen har du tillgång till Mittmedias alla nyhetssajter och appar. Är du sportintresserad ingår både Bandypuls och Hockeypuls i detta utbud. Finns även som appar.

Läs mer om vilka sajter och appar som ingår >>

Du loggar in med samma användarnamn och lösenord som du uppgav när du skapade ditt konto första gången.

Har du frågor? Kontakta vårt kundcenter>>

Annons
Annons