Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Sparkas från Skiljebo: "De svek sitt ord"

VLT kan avslöja att Skiljebo SK sparkar Hans "Hansken" Johansson ... som riktar hård kritik mot division 2-klubbens ledning.- Jag trodde aldrig att de skulle vara falska och svika sitt ord.

Hansken Johansson har tränat Skiljebo i 2,5 säsonger.

Han var inställd på att fortsätta över nästa också - men VLT kan avslöja att klubbens ledning valt att säga upp kontraktet.

- När Johan (Svensson, tidigare assisterande tränare) sa upp sig ville jag också tacka för mig. Men jag tänkte om och valde att stanna för att inte sätta Skiljebo i skiten. Då lovade styrelsen att stå bakom mig inför nästa säsong när jag ville göra ändringar för att vi skulle bli ett starkare lag.

Annons

Annons

- Men nu visar det sig att de inte står för det de säger. De sviker sitt ord och är det någon klubb jag aldrig trodde skulle agera så här falskt så är det Skiljebo.

Enligt uppgift till VLT ville Hansken Johansson bygga om delar av laget. Och göra sig av med ett antal spelare för att bli en större utmanare om division 1-uppflyttning 2015.

- Vi hade en del attitydsproblem i truppen som jag börjat åtgärda för att vi skulle bli ett topplag till slut. Jag ville få in spelare som ville göra allt och träna stenhårt i stället för att äta kakor. Men kritiken blev hård och styrelsen tyckte att det blev för jobbigt.

Beskedet kom på torsdagsmorgonen. Division 2-klubben går vidare utan Hansken Johansson.

- Det är riktigt trist eftersom vi spelat upp oss rejält spelmässigt den här säsongen och byggt ett spel som kunde gett mycket mer utdelning om vi fått bort allt gnäll och dålig inställning.


Kevin Johansson

kevin.johansson@vlt.se

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy