Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Västerås

Daniel Nordström blir ny chefredaktör

Daniel Nordström blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för VLT, Arboga Tidning, Bärgslagsbladet, Sala Allehanda, Fagersta-Posten och Avesta Tidning.

Bild: Arbetarbladet

Annons

Daniel Nordström lämnar Arbetarbladet i Gävle och blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för VLT, Arboga Tidning, Bärgslagsbladet, Sala Allehanda, Fagersta-Posten och Avesta Tidning.

”Jag har haft en fantastisk tid på Arbetarbladet och är stolt över redaktionen och det jobb vi har gjort tillsammans under den tid jag varit här. Nu ser jag fram emot ett nytt inspirerande uppdrag. Jag är glad och hedrad över att bli chefredaktör för anrika VLT och ser fram emot att utveckla journalistiken i alla kanaler tillsammans med medarbetarna på VLT och de övriga titlar jag blir utgivare för ”.

Annons

Daniel Nordström tillträder 1 februari.

Ny chefredaktör på VLT

Daniel Nordström är 48 år. Han tillträdde som chefredaktör på Arbetarbladet i Gävle 1 maj 2013 och har innan dess lång erfarenhet på Folkbladet Västerbotten i Umeå.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy