Annons

Annons

Annons

Bandy

Tillberga Bandys nödlösning – värvar målvaktsveteran: ”En av de bättre jag spelat mot”

Tillberga Bandys målvakt Rasmus Eriksson är skadad på obestämd tid. Då hämtar klubben in 35-årige Köpingsmålvakten Mikko Peri.
– En rutinerad, skön kille, säger klubbchefen Tobias ”Zocke” Johnsson till klubbens Facebooksida.

Mikko Peri.

Bild: Lennart Ljung

Tillbergamålvakten Rasmus Eriksson är skadad och det är i dagsläget oklart när han är tillbaka i spel. Därför agerar Tillberga.

Till dess Eriksson är tillbaka i full träning kommer Köpingsmålvakten Mikko Peri att spela för elitserieklubben. Och vara andremålvakt bakom Kevin Sterner.

Annons

Annons

– Vi har elitseriens yngsta målvaktspar och underifrån kommer det en ny talang i 16-årige Anton Holmgren. Anton har varit med och backat upp hittills på ett riktigt bra sätt men våra P18-lag blir lidande när han är med i A-truppen och han missar viktig speltid, säger klubbchefen Tobias "Zocke" Johnsson till klubbens Facebooksida.

Johnsson har själv både mött och spelat med Peri.

– Det känns riktigt bra att vi fick till en korttidslösning med Mikko från Köping. Rutinerad, skön kille och en av de bättre målvakter jag spelat med och mot, säger Johnsson.

När Köping spelar seriepremiär i division 1 på söndagseftermiddagen är Johan Karlsson och Jakob Åsman lagets registrerade målvakter.

Tillberga Bandy ligger elva i elitserien med fyra inspelade poäng på sju matcher.


William Holm

021-19 92 28
william.holm@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan