Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hallstahammar

Riksdagsledamöter undersöker välfärden i Hallstahammar

Under fredagen får Hallstahammar besök av fyra socialdemokratiska riksdagsledamöter som ska undersöka hur välfärden ser ut i kommunen.

Det är Pia Nilsson, Lars Eriksson, Anna Wallén och Åsa Eriksson från den Socialdemokratiska riksdagsgruppen som åker runt i Hallstahammar tillsammans med Carina Pettersson (S), kommunstyrelsens ordförande, för att se hur de så kallade välfärdsmiljonerna som regeringen ska betala ut efter årsskiftet kommer att satsas i Hallsta.

– Välfärdsmiljonerna kommer som ett mycket välkommet tillskott. Det gör så att visannolikt slipper neddragningar och besparingar och möjliggör också viktigasatsningar. Exempel på det är våra fyra nya ungdomscoacher och att vi kan erbjudafler aktiviteter för våra äldre, säger Catarina Pettersson (S), i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Under rundresan kommer stopp att göras på det nyinvigda Kulturhuset, på trygghetsboendet Hästhoven, Mötesplatsen för äldre samt bygget av det nya äldreboendet Äppelparken som ska stå klart 2017 med 100 platser.


Anders Edström

021-19 92 25
[email protected]

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy