Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Samarbete ger ny taxitjänst i Hallsta och Sura

Nu kan du ta taxi hem från festen igen. Genom ett samarbete mellan Sverigetaxi och Björks buss finns nu en bil stationerad på orten för att serva boende i Hallsta och Sura.

– Vi har märkt en ökad efterfrågan, både från företag, kommunen och privatpersoner, så det känns som att det finns ett underlag för taxiverksamhet på orterna nu, säger Malin Wagerman, vd på Björks buss.

Taxiresor beställs precis som vanligt via telefon. Men vill man ha en bil kl 22–06 söndag–torsdag behöver den förbeställas senast kl 16 samma dag. Minimipriset för en resa är alltid 190 kronor.

Annons

– Vi behöver ta den avgiften för att det här ska kunna gå runt, förklarar Malin Wagerman.

Annons

Samarbetet drog igång på torsdagen, 1 december, så redan till helgens utflykter ska det gå lättare att få tag på en taxi. En bil kommer att vara stationerad i Hallstahammar.

– Vi är jätteglada för det här samarbetet och tror på det. Vi räknar med att bli kvar framöver, säger Malin Wagerman.

Senaste försöket med taxi var Sura/Hallsta taxi 2014. Efter sju månader fick ägaren flytta bilarna till Västerås på grund av den låga efterfrågan på taxiresor.


Åza Forsman

021-19 92 17
[email protected]

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy