Annons

Annons

Annons

Ishockey

Profilerna hyllar Hockeypuls Allsvenskan: "Är imponerad – använder appen varje dag"

Hockeypuls Allsvenskan berör.
Nu lyfter sex hockeyprofiler fram appen och Mittmedias bevakning av Hockeyallsvenskan.

Vill du ladda ned appen? Den finns i både Google Play och App Store. HÄR kan du ladda ned Hockeypuls Allsvenskan.

Hockeypuls Allsvenskan är appen som samlar det senaste – och hetaste – från Hockeyallsvenskan. Oavsett vilket lag du hejar på samlas allt i appen som går att skräddarsy utefter dina behov.

Under säsongen har allt fler användare laddat ned Hockeypuls Allsvenskan för att följa vår bevakning. Som Valentina Lizana Wallner, tidigare målvakt i Modo och Damkronorna.

Annons

"Helt klart en nödvändig app i min telefon som jag använder mig av varje dag. Smidigt och enkelt att hålla reda på de allsvenska matcherna och tabellen".

Annons

Även Hockeysveriges Uffe Bodin och Johan Svensson, känd som MrMadhawk, uppskattar Hockeypuls rapportering.

"Jag är imponerad av Hockeypuls engagerade bevakning av sina lag. De tar sporten på allvar och erbjuder sina läsare gott om fördjupning och underhållning", tycker Uffe Bodin.

"Med alla lagen i HockeyAllsvenskan är det en självklarhet för mig att gå via Hockeypuls, när jag behöver uppdatering om läget. Den bredden älskar jag. Det är en perfekt väg för att få det senaste om alla lag", säger MrMadhawk.

Läs mer: Hockeypuls Allsvenskan utvecklas – här är förändringarna: "Bättre än tidigare"

Varje fredag publiceras veckomagasinet Hockeypuls Allsvenskan, som är ett matigt och nördigt forum för hockeyälskare. Viasats Niklas Jihde var med i höstas och ville då lyfta Hockeypuls.

"Jag gillar verkligen Hockeypuls bevakning av Hockeyallsvenskan. Det behöver serien, att media är där och berättar berättelserna som finns i ligan".

C More-duon Björn Oldeen och Fredrik Warg, som båda florerat i Hockeypuls sändningar, vet hur det är att bevaka Hockeyallsvenskan.

"Hockeypuls-appen samlar ihop händelser från HockeyAllsvenskan på ett härligt sätt. Jag brukar använda den ofta, då den ger en väldigt bra överblick. Man behöver inte surfa runt lika mycket utan här får man väldigt mycket samlat på ett och samma ställe. Bra att man får ta del av artiklar från så himla många lag som man får", menar Oldeen.

Annons

Annons

"Jag tycker att Hockeypuls bevakning höjer värdet på Hockeyallsvenskan, klubbarna och spelarna. Det är en enorm service för alla som följer ligan på något sätt", säger Warg.

Missa inte: Nu kan du ta del av Plus på alla MittMedias 20 sajter + våra hockeyappar


Adam Johansson

063-16 16 16
adam.johansson@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan