Annons

Annons

Annons

Ishockey

Nu avgörs serien – följ upplösningen i vår hockeyallsvenska superkväll: "En unik livekänsla"

Hockeypuls är tillbaka med ännu en superkväll.
Nu kan du hänga med på alla arenor när den stekheta serien avgörs.
– Superkvällen blir den perfekta fredagsunderhållningen för dig som följer Hockeyallsvenskan, säger Adam Johansson, Hockeypuls redaktör.

Inbäddat innehåll

Efter succén i höstas är Hockeypuls nu tillbaka med ännu en allsvensk superkväll.

När sista omgången i Hockeyallsvenskan avgörs sänder vi live med reporterteam från samtliga arenor och ger dig intervjuer och analyser inför och efter matcherna.

Annons

– Höstens allsvenska superkväll blev en stor succé. Därför vill vi göra om det, fast ännu bättre. Våra reporterteam kommer ge en unik livekänsla under kvällen och i studion sammanfattar vi grundserien genom att ta upp de största och mest anmärkningsvärda nyhetssnackisarna, säger Adam Johansson.

Oskar Lund, Jon Häggqvist och Adam Johansson under Hockeypuls tidigare superkväll.

Annons

Läs mer: Profilerna hyllar Hockeypuls Allsvenskan: "Är imponerad – använder appen varje dag"

Hockeypuls har under hela säsongen storsatsat på Hockeyallsvenskan, och under fredagen får du chansen att hänga med på alla arenor med uppsnack från 18.30.

– Nu får vi återigen en chans att visa vilka oerhört kompetenta hockeyjournalister vi har. Det känns även fantastiskt kul att vi kan göra detta i samarbete med Hockeyallsvenskan.

Under kvällen kommer du att få en helhetsbild över hela omgången, och med kunniga reportrar och gäster på arenorna kommer det bjudas på en fullmatad kväll, när hockeyn är som hetast.

– Superkvällen blir den perfekta fredagsunderhållningen för dig som följer Hockeyallsvenskan. Vi ger dig det senaste, och bästa, från samtliga arenor och efter matcherna sammanfattar vi grundserien med hjälp av våra experter i studion och reportrar på fältet, avslutar Adam Johansson.

Annons

Missa inte: Ladda ned Hockeypuls Allsvenskan – vår app om Hockeyallsvenskan. Den finns i både Google Play och App Store. HÄR kan du ladda ned Hockeypuls Allsvenskan.


Jennifer Engström

060-19 72 69
jennifer.engstrom@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan