Annons

Annons

Annons

Bandy

Klart: Bandypuls blir Svensk Elitbandys mediapartner – och satsar: "Blir större än någonsin"

MittMedias sajt Bandypuls är klar som Svensk Elitbandys officiella mediapartner kommande två år.
– Det finns nog inte två parter som är mer perfekt matchning än vi och Svensk Elitbandy, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på MittMedia.

Svensk Elitbandy och Bandypuls fördjupar sitt samarbete.

Bild: Andreas Tagg

MittMedia gick vid 14-tiden ut med att sajten Bandypuls, som startades för fyra år sedan, blir Svensk Elitbandys officiella mediapartner. Avtalet sträcker sig över minst två år och med det nya avtalet på plats kommer samarbetet fördjupas.

– Bandypuls styrka är att de ser bandy på det sätt vi vill. En sport att ta på allvar, en sport värd stort mediautrymme, ja helt enkelt en sport som är värd att satsa på. Därför känns det naturligt att utveckla samarbetet och det känns bra att få släppa den här nyheten precis innan elitseriepremiären, säger Per Selin, Svensk Elitbandys ligachef.

Annons

Det här kommer för bandyfansen märkas genom att Bandypuls har rätt visa egna, unika klipp från samtliga elitseriematcher, att Bandypuls kommer leverera highlights från samtliga matcher, att Bandypuls syns på samtliga elitseriearenor, direktsänder både en del elitseriematcher och SM-finaler på ungdomssidan, samt aktiviteter på bandyfinalen.

Annons

För MittMedia har Bandypuls varit en succé, både som affär och för att kunna lyfta en stor sport som ofta hamnar i skuggan av fotboll och ishockey.

– Vi vill vara en del av bandyns satsningar och utmaningar, för vi ser att det är en sport som engagerar våra användare och någonting vi vill förknippas med, säger Mattias Wallström.

I pressmeddelandet hintas också om att fler nyheter är att presentera inom kort. Bandypuls redaktionella satsning presenteras under onsdagen.

– Det kommer bli större, häftigare och coolare än någonsin tidigare. Vi har flera spännande nyheter som kommer göra att bandyälskarna kommer att vilja hänga hos oss, säger Rikard Bäckman, nyhetschef för Bandypuls.

Missa inte

Bandypuls stora uppesittarkväll ger dig allt inför elitseriepremiären: "Ett måste för bandyintresserade"

► (+) Bandypuls TV synar det bästa från upptakten: "Jag har en man crush på Lars Fall"

Spelarnas dom: SAIK vinner SM-guld, de är bästa fansen – och han är mest överskattad


Lukas Sahlin

0611-55 48 43
lukas.sahlin@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan