Annons

Annons

Annons

Innebandy

Så ska KIS försöka stoppa KIBK:s superkedja – hett rivalmöte i kväll: "Gäller att se upp"

Kungsörs IBK har en fruktad superkedja bestående av Fredrik Åhlberg, Daniel Öijwall och Joakim Rauhala. Trion har tillsammans gjort 109 poäng på nio matcher. I kväll ska Köpings IS försöka få stopp på supertrion.

Köpings IS tar i kväll emot Kungsörs IBK i ett intressant lokalderby. Kungsörarna har inlett division 2-säsongen ursinnigt och öst in mål. Laget snittar över tio mål per match och kommer från en 15–6-seger senast mot Knäppmora.

SE ÄVEN: LISTA – här är Västmanlands bästa poängplockare från SSL till division 3

Annons

Annons

Köpings IS ligger femma i tabellen, tre placeringar bakom Kungsörs IBK. I den senaste matchen blev det 5–7-förlust borta mot serieledande Per-Ols.

" Efter att ha gjort en utmärkt insats i Fagersta i lördags, men ändå förlorat i slutsekunderna tack vare en sen och i vårt tycke billig utvisning, så känns det skönt att det redan nu är dags för ny match och nya möjligheter. Vi börjar trilla efter lagen som just nu innehar de fyra kvalplatserna i toppen av tabellen. Så det börjar bli dags att plocka lite poäng nu. Vi vet självklart att det gäller att se upp med firma Åhlberg/Öijwall/Rauhala, som alla tre öser in mål, men det handlar för vår del mest om att spela vårt egna spel på ett mer fokuserat sätt och inte bjuda på så mycket skit som vi gjort hittills", skriver Alexander Jaska, spelande tränare i Köpings IS.

Bild: Amanda Lindström


Kristofer Ström

021-199232
kristofer.strom@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan