Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hallstahammar

Alex, 18, från Kolbäck fick trisslott i julklapp – vann kvarts miljon kronor i tv-rutan

På onsdagsmorgonen kunde man se 18-åringen Alex Holmin från Kolbäck i TV4:s Nyhetsmorgon där han kammade hem en kvarts miljon kronor. Vinnarlotten hade han fått i julklapp. – Det är fortfarande väldigt pirrigt men lite lättande att få väldigt mycket pengar, säger Alex i en kommentar.

Alex Holmin. Foto: Svenska spel

Annons

Det var på julafton som Alex Holmin och hans tre syskon fick två trisslotter var av deras pappa. För Alex blev det vinst – han skrapade fram tre tv-apparater vilket innebar att han bjöds in till Nyhetsmorgon för att skrapa en lott där.

– Jag var väldigt lugn och hade ingen reaktion, men min syster hoppade upp i taket, berättar Alex, enligt Svenska spel.

Annons

Annons

På onsdagsmorgonen var det dags för Alex att skrapa i Nyhetsmorgon. Han räknade fram lott nummer 24.

– Jag vann ju på julafton, så jag tänkte att det var lämpligt, berättar han.

Och Alex Holmin vann inte mindre än 250 000 kronor.

– Jag vill spara det mesta. Sen ska jag köpa lite grejer och betala klart min mobil och så, säger han till Svenska spel.

– Man kan ju inte få en bättre start på vuxenlivet än en kvarts miljon kronor direkt in på kontot. Det var kul att se inte bara Alex, utan hela familjens reaktion när de insåg att det blev en så stor vinst. Även om syskonen säkert är lite avundsjuka så gläds de med Alex, och han har lovat att de också ska få en liten del av vinsten, säger Svenska Spels vinnarkommunikatör Magnus Fridell i en kommentar.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy