Annons

Annons

Annons

Glad påsk – så läser du VLT som e-tidning varje dag under påskhelgen

Påsken är här med en glad nyhet: Du som är prenumerant på vårt digital, helg eller komplettpaket kan läsa e-tidningsversionen av VLT under hela påskhelgen.
Varje dag kommer en ny tidning!

Text

Nu är påsken här och e-tidningen uppdateras precis som vanligt under de dagar då det inte kommer någon pappersutgåva av tidningen i brevlådan. Du som är prenumerant på vårt digital, helg eller komplettpaket kan läsa e-tidningen varje dag under hela påskhelgen. Foto: Noella Johansson/TT

Annons

Att läsa e-tidningen blir allt populärare. De senaste året har antalet användare ökat med 20 procent totalt i Mittmedia och många ser den ständiga tillgängligheten som e-tidningen största fördel. Dels att den alltid är lättåtkomlig var man än befinner sig, men dels också att e-tidningen numera kommer ut på röda dagar – som nu i påsk.

”Trodde jag skulle sakna papperstidningen mer än jag gör”, ”Bra att ha när vi är bortresta eller helgdagar när inte papperstidningen kommer”, ”Bra att man kan läsa dagligen, även röda dagar”, var återkommande åsikter när Mittmedia bad om läsarnas synpunkter på e-tidningen i en enkät efter årsskiftet.

Annons

Annons

Nu är påsken här och e-tidningen uppdateras precis som vanligt under de dagar då det inte kommer någon pappersutgåva av tidningen i brevlådan. Du som är prenumerant på vårt digital, helg eller komplettpaket kan läsa e-tidningen varje dag under hela påskhelgen.

Så här gör du för att läsa en ny tidning varje dag!

Om du redan är inloggad:
1. Klicka på "E-tidningen" i menyraden här ovan.
2. Välj din tidning. Klart!

Om du inte är inloggad:
1. Klicka på "E-tidningen" i menyraden här ovan och välj "logga in".
2. Logga in med de uppgifter du angav när du aktiverade ditt konto. Har du inte aktiverat kontot? Klicka på "Ny användare" och följ instruktionerna.
3. Klicka åter på "E-tidningen" uppe i menyraden och välj din tidning. Klart!

Du kan läsa e-tidningen på vilken enhet du vill: i webbläsaren på datorn, på din surfplatta eller i din mobiltelefon. Du kan också ladda hem vår e-tidningsapp till din surfplatta eller till din mobiltelefon. Du hämtar e-tidningsappen antingen från Appstore eller Google Play.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan