Annons

Annons

Annons

Örebro län

Problemen med e-tidningen lösta: "Nu fungerar allt som vanligt igen"

Ett omfattande serverhaveri ledde till att e-tidningen låg nere under stora delar av helgen.
Men tack vare ett plattformsbyte går den nu att ta del av precis som vanligt, både i appen och webbläsaren.

Text

Mittmedias e-tidningar fungerar som vanligt igen efter fredagens omfattande serverhaveri.

Annons

Det var i fredags som Mittmedias e-tidningar plötsligt drabbades av tekniska problem. Många läsare hörde av sig under helgen när tidningen inte gick att läsa som vanligt.

– Vi råkade ut för ett ganska omfattande serverhaveri under fredagen. Det är aldrig roligt när sådant inträffar och våra tekniker jobbade för högtryck hela helgen för att komma tillrätta med problemen, säger Bjarne Frykholm som är produktägare för Mittmedias e-tidningar.

Annons

Annons

Lösningen blev ett snabbt byte till en ny och modernare plattform.

– Ja. Det var planerat att göras senare i höst egentligen, men eftersom infrastrukturen låg färdig för övergången valde vi att byta redan under helgen. Lyckligtvis fungerade allt från start och därmed löste vi också de mest akuta problemen, säger Bjarne Frykholm.

Inledningsvis kvarstod problem med e-tidningsappen, men även dessa åtgärdades under måndagen och därmed fungerar e-tidningen som vanligt - oavsett hur du väljer att ta del av den.

Mittmedia beklagar givetvis helgens problem med e-tidningen och de eventuella olägenheter som kan ha kommit med detta. Har du fler frågor eller funderingar? Kontakta vår kundtjänst genom att klicka här.

Bjarne Frykholm, produktägare för Mittmedias e-tidningar.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan