Annons

Annons

Annons

Nu ingår ännu mer i din prenumeration – så gör du för att få ut max: "Ett enormt sportutbud"

Direktsända VSK-matcher när norrettan i fotboll avgörs, vinterns alla storsatsningar på VIK och VSK Bandy samt hela 40 lokala nyhetssajter med plusmärkt innehåll.
Allt ingår för dig som prenumerant.
Så här gör du för att få ut max av VLT!

Text

VSK slutspurtar för att gå upp i Superettan. Avgörande i norrettan följer du direkt på vlt.se, närmast tv-sänder vi mötet mot Skellefteå på söndag 7 oktober.

Annons

Har du koll på allt som ingår i din prenumeration?

Om inte – logga in direkt på vlt.se och se till så att du verkligen får ut max som kund hos oss.

För det är en hel del.

Utöver kundservice på nätet, förmånliga erbjudanden på Läsarshoppen.se och privatannonsering har du ett väldigt brett nyhetsinnehåll att se fram emot:

– Som inloggad läsare får du först och främst unik lokaljournalistik från hela Västmanland, med bland annat live-tv, nyhetsbevakning dygnet runt och Bostadspuls med samtliga fastighetsaffärer i länet, säger VLT:s chefredaktör Daniel Nordström.

– Men du får samtidigt tillgång till ett enormt sportutbud med direktsända matcher, dokumentärserier och en stenhård bevakning av alla våra elitlag. VSK Bandy har höjt temperaturen inför seriestarten genom att vinna Svenska Cupen och Bandypuls fortsätter följa varje skär laget tar innan elitseriepremiären, inte minst World Cup 11-14 oktober.

Annons

Annons

Mikael Frycklund och hans VIK har rest sig efter premiärsmällen mot Karlskrona i hockeyallsvenskan. VLT lovar minst en story om VIK varje dag och satsar stora resurser på dokumentärserien #InsideVIK.

– Dessutom har vi lovat hockeyfansen att leverera minst en story om VIK varje dag. Vi följer allt som händer i klubben i dagliga liverapporter, veckoprogram och dokumentärserien #InsideVIK där vi bokstavligen är med överallt. Utöver det får läsarna tillgång till appen och sajten Hockeypuls som är ett perfekt komplement till den lokala bevakningen, säger Daniel Nordström.

Fotbollen har också en central plats i sportbevakningen den här hösten. VLT har tv-sänt merparten av VSK:s matcher i norrettan den här säsongen och direktsänder ytterligare tre matcher nu när serien går in i sitt absoluta slutskede.

Närmast på schemat: VSK-Skellefteå nu på söndag 7 oktober.

– Det känns jättebra att kunna erbjuda den närvaron när allt avgörs. Vårt livesända tv-utbud utvecklas hela tiden och har man aldrig följt våra direktsändningar tidigare är det verkligen läge att gå in och göra det nu, Live-tv är en enormt viktig del av vårt journalistiska berättande, säger Daniel Nordström.

Parallellt med detta fortsättter VLT att producera #Road to Superettan, en dokumentärserie i 16 avsnitt om VSK:s kamp för att återigen nå näst högsta serien.

Annons

– Att lokalmedia får komma så nära ett lag som vi gjort i det här fallet har nog aldrig hänt tidigare, vågar jag påstå. Det har varit en fullträff i sin genre om man ser till respons och tittarsiffror, säger VLT-sportens chef Carl Juborg om satsningen som fått stort genomslag.

Annons

Simon Jansson och hans VSK vann Svenska Cupen i bandy. Nu följer VLT och Bandypuls varje skär som laget tar inför seriestarten.

I övrigt, vad kan läsarna kan se fram emot i höst?

– Jag är mycket nöjd med vår valbevakning, med direktsända debatter från alla kommuner och regionen. Nu fortsätter vi att bevaka det politiska spelet efter valet och kommer förstås också fortsätta vår satsning på granskande journalistik. Nu under hösten har vi följt polisens kamp mot människohandeln och det blir fler granskningar av den typen, säger Daniel Nordström.

Vill du läsa ännu mer lokala nyheter, utöver allt plusmärkt innehåll på vlt.se? Kom ihåg att du har tillgång till ytterligare 39 lokala nyhetssajter runt om i landet. Läs mer på vlt.se/sverigeslokalnyheter och ta del av unik lokaljournalistik från Skellefteå i norr till Markaryd i söder.

Annons

Daniel Nordström, chefredaktör och ansvarig utgivare för VLT.

Så här gör du för att få ut max av din prenumeration:

Har du inloggningsuppgifter?

1. Vad bra! Gå till vlt.se/logga-in-nu och fyll i inloggningsuppgifterna till ditt konto.

Annons

2. Klart! Du behöver bara logga in en gång på din dator, surfplatta eller mobil för att alltid vara inloggad.

Saknar du inloggningsuppgifter?

1. Bara lugn. Börja med att gå in på vlt.se/logga-in-nu

2. Längst ned finns en länk med texten "Skaffa inloggningsuppgifter här". Klicka på den och följ instruktionerna.

3. Fyll i personnummer (som användes när du tecknade prenumerationen) eller kundnummer (finns på senaste fakturan) och ditt postnummer. Klicka på "Ok, fortsätt".

4. Fyll i e-postadress och välj ett lösenord. Det här blir dina inloggningsuppgifter. Fyll i dem och spara. Fyll i övriga obligatoriska uppgifter.

5. Klart!

Behöver du hjälp?

Besök vlt.se/kundservice, här får du svar på dina frågor och du är även välkommen att kontakta oss.


Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan