Annons

Annons

Annons

Ishockey

Starka siffror för VIK-bevakningen: "En story om dagen"

VIK lyfter i hockeyallsvenskan efter en trevande inledning.
Och VLT:s storsatsning på laget har fått en flygande start.
Vårt löfte om en VIK-story varje dag har ökat antalet inloggade sidvisningar dramatiskt.

Text

Mikael Frycklund och VIK-fansen har haft flera anledningar att jubla så här här långt i hockeyallsvenskan. Och varje dag levererar VLT en ny story om laget.

Annons

Klicka här och följ VIK varje dag!

"Läsarna kan förvänta sig den hårdaste och närmaste bevakningen av VIK någonsin. Förutom att den normala bevakningen intensifieras, kommer man kunna följa allt som händer i klubben i dagliga liverapporter, veckoprogram och inte minst dokumentärserien #insideVIK där vi bokstavligen är med överallt."

Det löftet gav reportrarna Peter Hoffström och Oliver Åbonde inför seriestarten 21 september.

Och det har de också hållit - till läsarnas stora glädje.

VLT:s satsning på VIK har hyllats av fans på sociala medier sedan starten och nu står det även klart att de högt uppsatta sidvisningsmålen passerats med bred marginal.

Annons

Annons

Nästan 387 000 inloggade sidvisningar hittills säger det mesta om läsarintresset!

- Responsen från fansen har varit häftig att se. Det har gått över förväntan och det visar att konceptet har landat väl hos våra användare. Vi hade högt uppsatta mål inför säsongen men vi krossar dem sett till siffrorna, säger Mattias Wallström som är ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

"Responsen från fansen har varit häftig att se. Det har gått över förväntan och det visar att konceptet har landat väl hos våra användare. Vi hade högt uppsatta mål inför säsongen men vi krossar dem sett till siffrorna", säger Mattias Wallström som är ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

När man börjar prenumerera på någonting, oavsett om det är Spotify, Netflix eller ett abonnemang hos oss på Mittmedia, så vill man veta vad det är man köper och vad man får för pengarna varje månad. Den här satsningen är ett steg på vägen.

Vad är nyckeln till framgången, som du ser det?

- Satsningen innebär ju bland annat att vi ökar vår närvaro på träningarna. Det gör att vi får en mycket närmare bevakning, plus att våra kunniga reportrar lovar att leverera minst en story om dagen. Nu vet verkligen våra användare att de får någonting initierat om sitt lag varje dag, säger Mattias Wallström.

- Jag tror att just det här, själva produktlöftet, är nyckeln för att få kunderna att stanna hos oss. När man börjar prenumerera på någonting, oavsett om det är Spotify, Netflix eller ett abonnemang hos oss på Mittmedia, så vill man veta vad det är man köper och vad man får för pengarna varje månad. Den här satsningen är ett steg på vägen.

Annons

Annons

VLT Sport med Peter Hoffström och Oliver Åbonde bevakar VIK från insidan den här säsongen.

Detaljerna bakom power play-målet som frälste VIK: "Slår passningen blint"

VIK:s succémålvakt hyllas av lagkamraterna – efter andra nollan: "Han är fantastisk"

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan