Annons

Annons

Annons

Bandy

Het slutspelsbandy live – se Villa, VSK, Skutskär och AIK i semifinal 2

Bandypuls har med kort varsel kommit över en superdeal.

Så läs detta noga:

Torsdag – VSK–Villa Lidköping.

Fredag – Skutskär–AIK.

Bägge matcherna från semifinal 2 sänds live hos oss.

Text

VSK, Villa, Skutskär och AIK LIVE på Bandypuls, VLT, Gefle Dagblad och Arbetarbladet från semifinal 2. FOTO: TT

Annons

Ibland är det snabba bud – som nu, när Bandypuls har säkrat rättigheten att livesända semifinal 2 i slutspelet. Torsdag, Västerås–Villa Lidköping och fredag, Skutskär–AIK.

– Det är ju finalplatser som finns att säkra i potten, så det ska gudarna veta att det här är stekhett. Faktum är väl att det är de hetaste matcherna man kan se på en säsong förutom damfinalen på "Studan", säger Rikard Bäckman, nyhetschef Bandypuls.

När detta kommunicerats har VSK precis tagit ledningen med 1–0 i serien mot Villa, efter 8–4-segern i första rundan på Isstadion i Lidköping på tisdagen.

Annons

– Klart att VSK med sin tyngd och sitt samspelade lag är rejäl favorit. Men samtidigt ska vi nog vara lite försiktiga med tidiga slutsatser. Villa har tunga spelare i Sara Bergvall, Matilda Svenler och Pernilla Elardt. Det kan säkert bli spännande i ABB Arena också, säger Rikard Bäckman.

Annons

Skutskär–AIK – öppet det med?

– Liten övervikt för Skutskär i och med att man är regerande mästare, och har värvat Tatiana Gurinchik som har helt galna 17 poäng på de sista sex elitseriematcherna. Men det är samma här: avfärda inte AIK. Det finns flera erfarna tjurskallar där som vet precis hur man vinner bandymatcher.

Regerande mästarna Skutskär möter AIK i semifinalserien.

Bild: Amelia Mauritzon

LÄS MER: Skutskär storslog Villa – slutade tvåa i grundserien: "Jag blir lite kluven"

Hur det än går så är det klart att det blir en annan SM-final än 2018. Där möttes som bekant Skutskär och AIK – och Skutskär tog sitt första guld på damsidan.

Vad man behöver för att se de här två semifinalmatcherna? Ett plusabonnemang på Bandypuls eller någon av Mittmedias övriga titlar, så som Gefle Dagblad, Arbetarbladet eller VLT. För bäst upplevelse kan man med fördel strömma matchen från sin telefon eller läsplatta till sin Apple-TV eller Google Chrome. Observera där att det är webbläsare och inte app som gäller om det ska funka. Annars koppla datorn med HDMI-kabel till teven.

Annons

Annons

MATCHERNA – SEMIFINAL 2

Torsdag 21/2 kl 18.55: Västerås SK–Villa Lidköping BK

Fredag 22/2 kl 18.55: Skutskärs IF–AIK

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan