Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Försök att tänka positivt dessa dagar

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Annika von Sydow

Annons

Varje år är debatten igång om Västerås Summer Meets vara eller icke vara. Innan jag blev förtidspensionär körde jag taxi på heltid i många år. Jag har jobbat bokstavligen mitt i smeten på denna träff så många gånger och jag har kört väldigt mycket folk vid dessa tillfällen. Och vet ni vad – jag har inte hört en enda person klaga, inte ens boende i Ekbacken, Enhagen, Barkarö med mera. De vet att de ska handla innan träffen och inte försöka stånga sig ut på vägarna för att ta sig till Maxi. Alla boende som jag kört ut till dessa områden har bara varit positiva för det "Är kul att det händer något i Västerås".

Annons

Annons

Så många näringsidkare i stan tjänar bra med pengar och många jobbar extra och får in lite trevliga pengar på kontot. Försök att tänka positivt de få dagar som vi faktiskt får uppleva något ganska unikt i vår stad.

Clas - M Västmanland

Anmäl text- och faktafel

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy