Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Trevligt om Västerås var ett miljöföredöme istället

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

Anders avfärdar min kritik av Summer Meets miljöpåverkan med att man är en trångsynt tråkmåns som inte förstår hur viktig Summer Meet är för Västerås.

Förstår att det klirrar i kassan för både kommun och näringsliv, så då kan vi ju strunta i miljön? Och att man skulle behöva tumma på nåt skoj för miljöns skull känns väl ännu mer främmande? Varför ska vi bry oss om personer, djur, parker som bara får negativ påverkan av Summer Meet?

Annons

Annons

Trångsynthet var ordet...

Att hävda att dessa "hobbybilar" endast går 100 mil om året är säkert korrekt. En bil som står på tomgång i 3-4 dagar och spyr ut avgaser avverkar inte många mil men har självklart en negativ påverkan på miljön. Vore det inte trevligare om dina bekanta ute i Sverige såg Västerås som ett föredöme i miljöfrågor som vågade stå på miljöns sida för en gångs skull, när alla andra bara pratar om problemet?

Mats

Anmäl text- och faktafel

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy