Annons

Annons

Annons

Bandy

Största tv-satsningen någonsin – vi direktsänder VSK och Tillberga i vinter: "Fantastiskt roligt"

36 direktsända matcher från elitserien, 60 från allsvenskan och exklusiva sändningar från damernas SM-slutspel.
Ta chansen och se VSK och Tillberga när vi gör vår största tv-satsning någonsin på bandypuls.se.
– VSK är ett av lagen vi sänder allra mest i vinter, säger Bandypuls redaktör Christoffer Million.

Text

Totalt visar vi nio grundseriematcher med Martin Landström och hans VSK den här säsongen på bandypuls.se. Men i tv-satsningen ingår även exlusiva matcher med VSK:s damer och hela 60 matcher i allsvenskan.

Bild: Oliver Åbonde

Annons

1 november går startskottet.

Då brakar elitserien loss och detsamma gör vår storsatsning på tv-sända matcher. Totalt kan du se 36 elitseriematcher i vinter på vår sajt bandypuls.se, från Bollnäs–AIK och Vänersborg–Sandviken i premiäromgången till grundseriens slut i mitten av februari.

Redan i omgång två livesänder vi VSK:s bortapremiär mot Broberg.

– Ja, det stämmer. VSK:s herrar är ett av lagen som vi visar mest den här säsongen, nio grundseriematcher sammanlagt mellan 5 november och 14 februari, säger Christoffer Million som är redaktör på bandypuls.se.

– Att vi sänder så många matcher är häftigt i sig, men framför allt känns det roligt att kunna erbjuda matcher av den här kvaliteten. Ta bara de fem första elitseriematcherna som vi sänder efter nyår. Villa–Edsbyn, Bollnäs–Villa, Villa–Vänersborg, Edsbyn–Sandviken och Vänersborg–Västerås. Det är top notch, klassmatcher allihop, säger Christoffer Million.

Annons

Annons

Själv kommer han och VLT:s sportreporter Emelie Nyström att närbevaka VSK mellan matcherna.

– Ja, det ligger i linje med den här tv-satsningen att vi tar bandybevakningen ett steg till rent allmänt. Ambitionen är att följa VSK från insidan och försöka att alltid ge våra läsare det senaste om laget, säger Emelie Nyström.

Strålkastarljuset riktas även mot VSK:s damer och Tillberga den här säsongen. I bandysatsningen ingår nämligen tv-sändningar från damernas grundserie och SM-slutspel samt 60 direktsända matcher från bandyallsvenskan.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna erbjuda. Vi vet inte minst hur mycket VSK betyder för våra läsare och det här är vårt sätt att svara upp mot deras stora intresse. Lokal livesport är jätteviktig för oss och har man aldrig följt våra tv-sändningar tidigare är det verkligen läge att göra det nu, säger VLT:s chefredaktör Daniel Nordström.

Hur stor är den här satsningen, som du ser det?

– Över 100 direktsända bandymatcher totalt på den här nivån är vår största tv-satsning någonsin, till att börja med. Dessutom får du all journalistik som vi gör runt lagen i elitserien och allsvenskan på bandypuls.se. I mina ögon är det en unik kombination av närvaro och innehåll, säger Daniel Nordström.

Så visar vi VSK och Tillberga i vinter!

Totalt kan du se över 100 bandymatcher i vår nya tv-satsning. På bandypuls.se visar vi bland annat nio elitseriematcher med VSK och fem matcher med Tillberga i allsvenskan:

Annons

5 november: Broberg–Västerås

16 november: Kungälv-Tillberga

Annons

20 november: Edsbyn–Västerås

22 november: Västerås–Sandviken

23 november: Tillberga-Skutskär

26 november: Villa–Västerås

1 december: Tellus-Tillberga

26 december: Motala–Västerås

29 december: Örebro-Tillberga

11 januari: Tillberga-Falu BS

15 januari: Vänersborg–Västerås

2 februari: Västerås–Edsbyn

8 februari: Sirius–Västerås

14 februari: Västerås–Broberg

I tv-satsningen ingår även alla mål och höjdpunkter från alla matcher i elitserien och allsvenskan. Dessutom ingår sändningar från ungdoms- och juniorfinalerna samt hela damernas SM-slutspel exklusivt.

Så gör du för att se matcherna!

1) Skapa ett konto. Efter att du bestämt dig för att se och läsa om bandy i världsklass skapar du ett konto på bandypuls.se med användarnamn och lösenord.

2) Ladda ner appen. Du hittar vår Bandypuls-app i både App Store och Google Play.

3) Logga in. Nu kan logga in med användarnamnet och lösenordet du registrerade i steg 1.

4) Välkommen till Sveriges bästa bandybevakning! Nu är det bara att njuta av fullmatad bandyaction från ditt favoritlag med livesända matcher, senaste nytt, krönikor, tävlingar och mycket mer. Välkommen i i värmen!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan