Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Kom igen VLT!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Det sägs att medias uppgift är att granska makten. När man tittar på VLT:s bevakning av turerna runt flygplatsen så slås man av att det tvärtom ser ut som att man går maktens ärenden! "Flygplatsen blöder" och liknande nonsens presenteras som nyheter utan några följdfrågor. När det nu visat sig att kommunledningen agerat i strid med demokratiska spelregler och fällts av Förvaltningsrätten i Uppsala, och alla påhittade skäl till nedläggning fallit samman, så måste de egentliga skälen till nedläggningen redovisas.

Annons

Annons

Har kommunledningen redan lovat bort marken till byggbolagen? Hur ser kopplingarna ut mellan kommunledning och byggföretag? Kom igen VLT och visa att ni inte bara är ett annonsblad!

Leif Ahnlund

Svar direkt:

Jag tackar för dina synpunkter, även om jag inte håller med dig. VLT går givetvis inte maktens eller någon annans ärenden. Vi har skrivit mycket om flygplatsen, bland annat här om dagen: https://www.vlt.se/artikel/nedlaggningen-av-flygplatsen-ska-ske-som-planerat-men-politikerna-oense-om-vad-som-galler

Vi kommer förstås att fortsätta bevaka denna fråga, som är aningen mer komplicerad än vad somliga vill få den till.

Daniel Nordström, chefredaktör och ansvarig utgivare, VLT

Anmäl text- och faktafel

Till toppen av sidan