Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Om trappstädning

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

Kommentar på inlägget "Städa själv", VLT den 12 mars.

En viktig del av att välja hyresrätt framför bostadsrätt är att det som du i en bostadsrätt skulle göra/bekosta själv, betalas genom en del av hyran. Däribland trappstädningen. (Det man genom hyran betalar för att slippa göra/bekosta själv är också en orsak till att hyran är högre än månadsavgiften för en bostadsrätt.)

Annons

Annons

Tillbaka till trappstädningen. De vänner och bekanta till mig som bor i bostadsrätt säger alla att föreningen köper in trappstädning och skulle absolut inte tolerera slarv av det bolag som sköter tjänsten. Det städbolaget skulle få välja mellan att förbättra städningen eller få avtalet uppsagt. Det man har betalat för, ska man självklart också få levererat.

Så varför, Sven-Erik Henriksson, ska de som bor i hyresrätt hos Mimer eller (hos andra hyresvärdar) behöva finna sig i att mötas av smuts när de faktiskt redan har betalat för städtjänsten?

Hyresgästen

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy