Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Underhållsberget bara växer

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Fastighetsförvaltningens utförsäljning av Råbyskogen är inget att vara stolt över. Det är en skamfläck! Teknik- och fastighetsförvaltningens underhållsberg bara växer. Ändå har de mage att ytterligare en gång riva upp Vasagatan och Stora gatan. Asfalten har knappt hunnit stelna sedan förra gången.

Teknik- och fastighetsförvaltningens metoder bygger på att strunta i förbyggande underhåll, förneka problemen i stadsdelarna och på så sätt mörklägga sin egen inkompetens.

Annons

Annons

Teknik- och fastighetsförvaltningen är ansvarig för bristande underhåll av kommunala gator och lokaler. Teknik- och fastighetsförvaltningens bryr sig bara om att bygga nya stadsdelar. Och inte ens det klarar de av, se bara på allt gnäll från Öster Mälarstrand.

Äldre stadsdelar får vänta på underhållsåtgärder i 20–30 år, om det ens sker något underhåll. Helst vill Teknik- och fastighetsförvaltningen riva och bygga nytt.

Sammanfattningsvis – Teknik- och fastighetsförvaltningen är inget föredöme. Teknik- och fastighetsförvaltningen är det svarta fåret i fårskocken av förvaltningar.

Var är underhållet?

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan