AnnonsMöller Bil

Företagaren Niklas självklara val – ”Viktigt att känna sig trygg”

När Niklas Liljegren Wiik startade eget företag var Möller Bil det självklara valet när det gällde de fordon han behövde för sin verksamhet. För två år sedan startade han sitt företag och då kände han redan till leverantören av transportbilar som skulle bli hans val.

Niklas Liljegren hade haft kontakt med Möller Bil i flera år innan han blev egen företagare. Valet blev naturligt när Niklas köpte sin första transportbil.

Trygga, familjära och serviceinriktade. Det är några av de ord Niklas Liljegren Wiik, ägare och VD på Måleriet i Mälardalen, väljer när han ska beskriva Möller Bil i Västerås.

För två år sedan startade Niklas sitt eget företag Måleriet i Mälardalen AB. Före det var han anställd i en målerifirma i sex år, och det var då han först kom i kontakt med Möller Bil.

– De inhandlade alla bilar genom Möller. Jag hade kontakt med dem i flera år och det föll sig naturligt att fortsätta med dem även när jag startade eget, berättar han.

Niklas tycker att det är bekvämt med att Möller Bil har både nya bilar, begagnade bilar och reparation på samma ställe.

Möller Bil är återförsäljare av transportbilar och finns i dag på tolv orter i Mälardalen. De var först, och också lite unika, med att ha både nya bilar, begagnade bilar och reparation på samma ställe. Därför finns det en både bred och djup kunskap innanför väggarna.

Den minsta transportbil som Möller säljer är Volkswagen Caddy, en bil som passar Niklas perfekt.

– I vårt företag använder vi inte så stora saker, det blir lite material, målarfärg, spackel och inte särskilt mycket verktyg, säger han.

I Måleriet i Mälardalen AB finns sex anställda och fyra bilar. Niklas driver företaget ihop med sin fru.

För Niklas Liljegren är bilen en reklampelare utåt. När han annonserar med bilarna gäller det att ha bra bilar helt enkelt.

– Det var en dröm jag hade länge, till slut vågade jag ta steget, berättar han.

Niklas och hans kollegor kommer i kontakt med Möller Bil regelbundet, oavsett om det gäller köp av ny bil, en begagnad bil eller olika typer av reparationer, service och underhåll.

Den minsta transportbil som Möller säljer är Volkswagen Caddy, en bil som passar Niklas perfekt.

– Man känner sig trygg i deras händer och med deras kunskap. De har ett väldigt fint bemötande, och de har alltid ställt upp med olika typer av hjälp och till exempel lånebilar om vi behövt det.

En fördel med Möller är att de har verkstad och allt i ett.

– Det passar mig som hantverkare bra. För mig är bilen min reklampelare utåt. När vi annonserar med bilarna gäller det att ha bra bilar helt enkelt.

Ovan artikel är framtagen av Bonnier News Brand Studio och Möller Bil och är ej en artikel av nyhetsredaktionen.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av VLTs redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan