Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Klart: Här är VIK-matcherna du ser på VLT

Det är bara några veckor bort innan säsongen 2021/22 inleds. Nu står det klart att vi sänder tre av Västerås IK:s träningsmatcher. – Vi ska vara bäst på bevakningen av VIK och där är en del att sända matcher med laget när vi har möjlighet, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Bild: TT, Bildbyrån

Annons

Anmäl text- och faktafel

I början av augusti går de flesta lag på is och inleder därmed säsongen 21/22. Innan VIK påbörjar en ny säsong, ska laget dessutom spela ett gäng träningsmatcher.

Nu får du chansen att se tre av VIK:s matcher, här på vår sajt.

Annons

– Det är hockeyfeber varje säsong och det är alltid otroligt spännande att följa försäsongen och bland annat se hur nyförvärven ser ut. Vi ska vara bäst på bevakningen av VIK och där är en del att sända matcher med laget när vi har möjlighet, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Annons

Samtliga tre matcher består av seriekonkurrenter, där den första matchen går i augusti och den sista en knapp vecka innan seriepremiären i september.

– Engagemanget runt VIK är som vanligt skyhögt, och just i år känns det lite extra roligt att återigen kunna ge våra läsare flera försäsongsmatcher live här på VLT när temperaturen är så hög efter en stark silly season. Precis som alla andra är jag väldigt nyfiken på hur bra Patrik Zetterbergs lagbygge är när det tar klivet från pappret till isen. Försäsongen kommer ge oss de första intressanta svaren på om det ser ut att bli en succésäsong där supportrarna kan drömma om SHL igen, säger VLT:s hockeyreporter Oliver Åbonde.

FAKTA: Här är alla matcher vi sänder med VIK Hockey

12/8: VIK–HV71

9/9: BIK Karlskoga–VIK

16/9: VIK–Södertälje SK

Så gör du för att se matcherna!

Som prenumerant hos oss behöver du inte betala något för att se våra tv-sändningar. Matcherna ingår i din prenumeration! Genom att logga in på vlt.se får du tillgång till alla matcher vi livesänder samt alla plusmärkta artiklar på våra sajter. Vill du bli prenumerant, blir du det här.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy