Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Nu får det vara nog med oljudet

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: TT

Annons

Vi som bor innanför ringvägen har nu fått mer än nog av mullrande V8-or och bullrande så kallad musik. Det är inte bara störande rent ljudmässigt utan även respiratoriskt - vi kan snart inte andas på grund av avgaser från de "lik" som trafikerar våra gator. Och ljudanläggningarna i dessa fordon är sannolikt 10-falt mer värda än bilarna.

Annons

Jag har alltid imponerats av de människor som renoverar och underhåller de fantastiska bilar som tillverkades under 40,50,60 och 70-talen, men nu har tålamodet tagit slut. Det finns alltför många som varken har känsla för fina gamla bilar eller respekt för dem som vill har lite lugn och ro i våra bostadsområden. Grejen tycks vara att störa så mycket som möjligt. Efter att ha försökt att tala med dessa "marodörer" har jag fått denna uppfattning bekräftad - det är skitkul när vi blir upprörda.

Annons

Tyvärr måste jag också konstatera att Polisen inte tycks ha tid att ta tag i dessa störningar. De har mycket att göra med andra (sannolikt allvarligare) händelser. Det skulle troligen räcka med att bara skicka ut en patrullbil till de berörda områdena, men inte ens detta finns det kapacitet för.

Anno 48

Annons

Annons

Till toppen av sidan