Annons

Annons

Annons

Västerås

Till minne – Bo C Pettersson

Text

Annons

Vår medkämpe för återställande av frihet och mänskliga rättigheter i svensk familjepolitik, Bo C Pettersson, har hastigt avlidit den 11:e juli i år.

Bosse berättade ofta, om hur han blev uppmärksammad på den avskyvärda politiska styrningen i svensk familjepolitik genom att en förtvivlad mamma kontaktade honom i medvetande om Bosses stora kunnande inom webb-teknik, hemsidor och Internet som kommunikationsplattform. Mamman bad Bosse att utnyttja sitt kunnande för att hjälpa till i kampen för familjers frihet. Genom denna kontakt, fick Bosse upp ögonen för det totalitära tvånget i familjepolitiken och har sedan dess varit djupt engagerad i vår proteströrelse.

Annons

Annons

Ovetande om de befintliga protestorganisationerna Familjekampanjen och Haro, startade Bosse, med några andra medvetna personer i Västerås, Föreningen för Barnens Rätt till Föräldrarnas Tid. Bosse byggde upp föreningens förnämliga webb-sida och arkiv samt också föreningens Facebook-grupp.

Bosses plötsliga bortgång är tragisk för hans närmaste och vänner, för oss medkämpar och för vårt arbete med att återfå föräldrars och familjers frihet och respekt för olika åsikt om barnens vård och fostran.

Bosse talade ofta om sina två döttrar, sina ”förträffliga” svärsöner och sina ”perfekta” barnbarn med stor glädje och stolthet. Vi beklagar djupt hans bortgång och tänker på hans närmaste och på hans minne och gärning med stor tacksamhet. Bosse kan inte ersättas i vår verksamhet.

Krister Pettersson – medkämpe i proteströrelsen mot svensk styrande familjepolitik

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan