Annons

Annons

Insändare
Insändare: Sjukvården har tappat mitt förtroende helt nu

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: TT

Annons

Jag har under en tid fått bökat fram och tillbaka med sjukvården föratt få min kroniska bihåleinflammation att bli ordentligt utredd och få den behandlad.

Efter mycket om och men fick jag äntligen en tid till ögon-, näsa-, hals-kliniken och de gjorde en hemskt obekväm undersökning med bland annat kamera i näsan. Dåvarande läkare gav mig sedan informationen att de behövde en bekräftelse av tandläkare att det inte fanns en pågående tandinflammation som var tvungen att åtgärdas innan man kunde göra en operation för att åtgärda bihåleinflammationen. Vilket jag gjorde och bokade sedan tid till kliniken igen som läkaren hade sagt, var på den läkaren jag hade träffat inte fanns kvar på mottagningen och den nya läkaren sa då att samma undersökning jag redan gjort, som var fruktansvärt obehaglig, måste göras igen, för att "han inte hade gjort undersökningen".

Annons

Är det meningen att man ska behöva göra om samma undersökning varje gång det byts ut läkare? För ni inga anteckningar som ger instruktioner till nästa läkare? Det är helt oacceptabelt! Det var inte knappt en månad sedan undersökningen gjordes senast.

Annons

Jag har fått nog nu! Mitt liv är inte till för sjukvården att bolla runt med, utan att komma fram till något!

Fruktansvärt arg och besviken

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy