AnnonsMålerispectrum

Målerispectrum arbetar för att lyfta sina medarbetare: “Försöker se alla”

Det är ett företag som alltid har kvalitet i fokus. Målerispectrum har funnits i branschen i över 30 år och vet vad som är viktigast – medarbetarna. – Vi är stora, men vi försöker alltid vara nära våra anställda och se alla, säger Johan Geibert, VD.

Johan Geibert, vd, och Stefan Allvin, vice vd och ordförande, Målerispectrum.

Målerispectrum satsar på att lyfta sina anställda och ge dem plats att utvecklas. Johan Geibert vill att de anställda ska känna sig som en del av företaget, att de får vara med och förbättra arbetsplatsen.

– Våra anställda är navet i företaget. Det är viktigt att de trivs, bryr sig om företaget och känner att de är en del av oss, säger han.

Arbetet hos Målerispectrum är varierande och kunderna är både stora och små. Det kan handla om allt från antikvariskt måleri av kulturhistoriska byggnader till nyproduktioner, skolor och privatbostäder.

Joakim Westerblom har arbetat elva år som målare i företaget och gillar arbetets omväxling, känslan av att alltid lära sig någonting nytt. Just nu arbetar han med ett speciellt projekt på Ridskolan Strömsholm som innebär gammeldags måleri med linoljefärg.

– Det är som de äldre gubbarna säger: Man blir aldrig fullärd som målare. Och det stämmer ganska bra, det kommer alltid nya grejer och nya utmaningar, säger han.

Joakim Westerblom, målare och skyddsombud.

Personalen utgör en sammansvetsad grupp, de är i olika åldrar och på olika platser i livet men kompletterar varandra bra.

– Det är bra sammanhållning i gänget och det är bra folk att jobba med. Man har ofta kul på jobbet och det tycker jag är viktigt, säger Joakim Westerblom.

Han berättar även att de anställda har ett intranät i mobilen som underlättar arbetet. Där hittar de bland annat all information om uppdragen, underlag för riskbedömningar och tidrapportering. En uppskattad och tidsbesparande tjänst som Målerispectrum har tillgång till genom att ingå i företagsgruppen Nordisk Yta.

Genom Nordisk Yta är de en del av ett stort och viktigt nätverk. Ett samarbete som underlättar både när det kommer till företagsutveckling och inköp, allt för att skapa en så attraktiv arbetsplats som möjligt för de anställda och för att hela tiden arbeta för att bli bättre ut mot kund.

Målerispectrum har sin bas mitt i stan.

Läs mer om Målerispectrum och se om det finns någon tjänst som passar dig här

Målerispectrum har sin bas i fina lokaler mitt i stan, en bra placering för att de anställda lätt ska ha möjlighet att ta sig till och från de olika projekten.

– Vi är alltid intresserade av utbildade målare och lärlingar som vill bli en del av vårt team, säger Johan Geibert, VD.

Ovan artikel är framtagen av Bonnier News Brand Studio och Målerispectrum och är ej en artikel av nyhetsredaktionen.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av VLTs redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på [email protected]
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy