Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Nöjesskribent med rätt att skriva recension?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: William Holm

Annons

Ännu en upplysning från skribenten (någon journalist är han då rakt inte) om hur han dricker alkohol och är bakfull. Suck! Den jag talar om är såklart William Holm som tillåts skriva krönikor och nu senast en recension av Jonas Gardells föreställning här i Västerås. Påtalade ett flertal gånger att han var bakfull efter att i glada vänners lag supit loss och sedan gått på föreställningen för att göra en ”seriös” recension.

Annons

Annons

Om Jonas Gardell och hans föreställning är det tillåtet att tycka vad man vill, men: För det första ska man väl inte gå för att utföra ett jobb bakfull, för det andra ska man som utgivare inte tillåta det och för det tredje så förstod han inte mycket eller tog till sig av det Gardell förmedlar av kampen för homosexuellas rättigheter.  

Åh, vad vi längtar efter en riktig, mogen, seriös journalist och nöjesskribent i den tidning som i övrigt har så bra journalister och som vi betalar dyrt för!

Jag vill vara anonym men VLT får gärna ta kontakt med mig för att förklara varför man väljer att ha denna ”pubertala yngling” att skriva på annat ställe än på någon ungdomssida.

Prenumeranten

Svar direkt!

En riktigt bra nöjesredaktör ska det råda delade meningar om. En riktigt bra nöjesredaktör ska skapa reaktioner.

Du kallar honom en "pubertal yngling". En annan läsare, som hörde av sig direkt till mig, jämförde honom med en "ung Strindberg".

William Holm skapar engagemang och skriver, enligt min mening, fantastiskt personligt och bra. Jag är stolt över att han är en viktig del av VLT.

Daniel Nordström

chefredaktör och ansvarig utgivare, VLT

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy