Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Sluta förstör för barn och ungdomar i Vedbobacken

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Privat

Annons

Att se personer lägga ner sin själ i något, slita flera timmar varje dygn och samtidigt ha ett heltidsjobb, är för mig hel obegripligt hur ni orkar! Ni har en förstående familj där hemma som låter er göra det ni gör, det är helt underbart. Den tid dessa personer lägger ner för att våra barn och ungdomar ska kunna åka skidor och pulka på vintern och på sommaren äta glass, cykla downhill och spela frisbeegolf är helt fantastisk att det finns sådana personer i vårat samhälle. Dessa personer ska vi vara väldigt rädda om!

Annons

Annons

Att komma till anläggningen med ens dotter och mötas av den förödelse efter nyårsnatten där man klivit runt i skidspår, skräpat ner och allmänt förstört är bedrövligt.

All denna skadegörelse som ni åstadkommer på anläggningen är helt obegripligt hur ni tänker, eller tänker ni alls? Jag hoppas verkligen att ni inte är föredömen för era egna barn eller ens någon alls.

Till er politiker som inte kan se vad dessa personer åstadkommer för stadens barn och ungdomar. Att ni inte skäms över hur ni jobbar och inte kan få foten ur och ge dessa personer möjlighet att utvecklas och förbättra anläggningen så våra och era barn kan åka skidor i en av Sveriges bästa skidanläggningar enligt SLAO. Det borde ni skämmas för!

Arg förälder

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy