Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Vi får skotta och sopa själva

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Arkivbild, Mattias Holgersson

Annons

Kommentar på inlägget "Ont i rumpan", VLT den 7 januari.

Jag läste insändaren om att Mimer var dåliga att sanda parkeringen på Puddelugnsgatan. Marks är verkligen inte bättre på Narvavägen på Vetterstorp!

Vi betalar för att Marks ska ploga och sanda på vår gård. En som troligen är inhyrd av Marks sköter plogning på innergården med en stor traktor men sedan ska Marks själva komma och ploga och sanda med en liten traktor där inte den stora kommer åt. En dag i förra veckan var de här och körde lite rally. Tur att inget barn sprang ut och blev påkörd! Han såg ut att leka en stund sedan var det klart.

Annons

Annons

Nu har vi inte sett till någon alls trots att det snöat och varit mycket halt. De som har garage att fått skotta själva då mycket snö samlats vid portarna. Vill vi ta oss ut på trappen får vi sopa och gå försiktigt. Massor av snö framför Miljöboden men inte ett sandkorn!

Att öppna källardörrarna på innergården var svårt då den stora plogen plogat upp en hel del där också. Varken den stora traktorn eller han som körde rally tog bort någon snö alls på parkeringsplatserna trots att det knappt stod några bilar där så det hade varit lätt för dem att ploga.

Benskör

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy