Annons

Annons

Annons

Insändare
Kyrkan borde stängas omgående

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Tony Persson

Annons

Ryssen kommer. För de som är födda på 1950-talet är talesättet välkänt, men tyvärr har det hastigt blivit lika aktuellt i dag.

Svenskar är välkänt naiva, och vi kan, efter att ha vaggats in av säkerhetskänslan som 150 års fred inom våra gränser medför, välja att som vanligt hoppas på det bästa och allt till slut ska ordna sig.

Som vanlig medborgare vet jag inte hur vår militära beredskap ser ut, men jag tycker inte att vi ska avvakta utan börja agera direkt, för att förbereda oss på det värsta.

Annons

Annons

Alla egendomar ägda av ryska medborgare/företag i Sverige bör omedelbart tas över av svenska myndigheter och personer med endast ryskt medborgarskap ska omedelbart utvisas. För rysk beskickningspersonal ska möjligheterna att röra sig fritt i Sverige begränsas till mellan ambassaden och hemmet, så länge de väljer att stanna kvar.

Det är säkert många som kommer att tänka på den ryskortodoxa kyrkan vid flygplatsen i Västerås. Den har debatterats flitigt på VLT:s insändarsidor den senaste tiden och min uppfattning är att den borde stängas omgående.

Realist

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan