Annons

Annons

Annons

Ishockey

Suras besked: "Mr Sura" fortsätter

Han har varit involverad i klubben sedan 2003.

Nu meddelar Surahammars IF att Jörgen Mähler blir kvar som sportchef även nästa säsong.

– Jag drivs av att hela tiden hjälpa föreningen, säger han

Text

Jörgen Mähler i Sura.

Bild: Oliver Åbonde

Annons

Jörgen Mähler har varit allt från ordförande till inköpsansvarig, marknadsansvarig och materialare i Sura sedan han först anslöt till laget för snart 20 år sedan.

Men de senaste åren har han varit uppskattad sportchef och byggt ett lag som nu kvalar till hockeyallsvenskan. Nu belönas han med ett kontrakt även nästa säsong, meddelar klubben.

– Det var ett lätt beslut. Jag trivs väldigt bra i Sura och vill verkligen det här. Jag drivs av att hela tiden hjälpa föreningen att bli starkare och få A-laget att ta ytterligare steg, säger han till klubbens hemsida.

Annons

Annons

– Strävan är att A-laget ska bli ett stabilt division 1 lag, och att föreningen blir attraktiv att spela i på alla nivåer. Från hockeyskola till seniorlag. Framgång för seniorlaget ger effekt även på intresset i stort och lagen under A-laget. Vi har många ungdomsspelare nere på matcherna nu vilket är jättekul, och det är tydligt att hockeyn i Sura påverkar många. Det är därför otroligt kul att det går åt rätt håll.

"Mr Sura" har ännu inga planer på att varva ner.

– Det skulle kännas bortkastat att kliva av nu, och som sagt jag trivs jäkligt bra här i Sura och ser med tillförsikt fram emot nästa säsong. Jag märker tydligt att framgångarna skapat ringar på vattnet. Bra spelare blir kvar och nya spännande spelare kommer in. Spelare som ska ta det här vidare framåt, säger han.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan