Annons

Annons

Annons

VSK-podden av VLT

PREMIÄR: Ny podcast om VSK Fotboll

På lördag är det premiär i superettan för VSK Fotboll.

Nu utökar VLT bevakningen av klubben genom en helt ny podcast.

– VSK-podden ska blanda senaste nytt och analyser med långintervjuer där lyssnarna får komma VSK-profiler in på livet, säger sportchef Peter Hoffström.

Text

Rasmus Ellvin och Peter Hoffström under premiäravsnittet som finns ute nu.

Bild: Linda Lundberg

Annons

VLT-sporten har länge hårdbevakat VSK Fotboll. På vlt.se och i papperstidningen kan man som prenumerant ta del av klubbnyheter, längre reportage och senaste nytt om allt som händer på planen.

Men inte nog med det. VLT-sporten har även producerat två dokumentärserier om laget. "Road To Superettan" (2018) och "Grönvita hjältar" (2019).

Nu kan Sporten presentera nästa satsning. Nämligen en podcast helt om VSK Fotboll.

Annons

– VLT-sporten har som ambition att nå så många fotbollsälskare som möjligt oavsett hur man vill konsumera nyheter. Därför är det viktigt för oss att finnas i så många skepnader som möjligt, säger VLT:s sportchef Peter Hoffström.

– En podcast är ett populärt, enkelt men också underhållande medium. VSK-podden ska blanda senaste nytt och analyser med långintervjuer där lyssnarna får komma VSK-profiler in på livet.

Annons

Hur slutar säsongen för VSK? Det och mycket annat diskuteras i premiäravsnittet. Foto: Emma Wallskog / BILDBYRÅN

VSK-podden är tänkt att komma ut minst en gång i månaden till en början. Avsnitten kommer antingen bestå av diskussioner och tyck om aktuella ämnen med VLT-sportens expert Rasmus Ellvin eller intervjuer med lokala fotbollsprofiler med kopplingar till klubben.

– Jag är själv en storkonsument att sportpoddar och älskar formatet. Jag har bevakat VSK sedan 2015 och det ska bli väldigt roligt att få diskutera allt som händer kring stadens största klubb i ett nytt forum där det finns utrymme för fördjupning och men också att komma intervjupersonerna närmare, säger Rasmus Ellvin.

I premiäravsnittet som finns ute nu snackar Rasmus Ellvin och Peter Hoffström upp säsongen, diskuterar klubbens stora utmaning och går igenom VSK:s truppbygge.

– Det blir en salig blandning av allvar och skratt. Ambitionen är att gå på djupet, men samtidigt vara underhållande, säger Peter Hoffström.

Annons

"VSK-podden av VLT" finns att lyssna på via Spotify, Podcaster och iTunes. Du hittar Spotify-länken här.

Du kan även lyssna på premiäravsnittet nedan:

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan