Annons

Annons

Annons

Annons

krönikaVästmanlands län

Daniel Nordström
Sidor saknades i VLT – vi ber om ursäkt

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

VLT:s redaktion i centrala Västerås.

Bild: Jesper Ahlin Marceta

Annons

Telefonerna gick varma på VLT under onsdagen. Det är förståeligt. Åtta sidor saknades nämligen i del 1 i pappersutgåvan.

Vi ber om ursäkt för misstaget.

Anmäl text- och faktafel

Den som läser VLT:s e-tidning, vilken är en pdf-version av tidningen som alla tidningsprenumeranter har tillgång till, drabbades inte av misstaget.

Annons

Annons

I e-tidningen är allt normalt. Alla planerade sidor finns med.

Men, för alla prenumeranter som läser papperstidningen saknades åtta sidor i del 1. Anledningen var ett internt misstag genom en felbeställning till vårt tryckeri.

En del läsare som har hört av sig befarar att de saknade sidorna beror på den tidigare tryckstart som VLT numera har och som vi tidigare har berättat om.

Så är inte fallet. De saknade sidorna beror helt och hållet just på den nämnda felbeställningen.

De sidor som saknades i del i onsdagens upplaga av VLT var Omvärlden, börssidan, Annonsguiden, serie- och kryssidan, radio- och tv-tablåerna. Viktiga sidor som ni prenumeranter förstås borde ha fått ta del av.

Under dagen har vi gjort en utredning kring vad som gick fel. Anledningen är identifierad och vi kommer nu att göra allt för att detta misstag inte sker på nytt.

Torsdagens tidning, kommer att bestå av 44 sidor, 28 sidor i del 1 och 16 sidor i del 2. Tidningen kommer att innehålla två sidor med serier, sudoku och kryss. Dels den sida som missades i onsdagens tidning, dels den som är planerad för torsdagens upplaga. Dessa ligger på sidorna 14–15.

Annons

De sidor som saknades i del i onsdagens upplaga av VLT var Omvärlden, börssidan, Annonsguiden, serie- och kryssidan, radio- och tv-tablåerna.

Bild: Maria Slagbrand

Tack till alla er som ringt och visat ert engagemang för VLT.

Tyvärr har vi inte hunnit svara på alla samtal, men alla samtal och meddelanden under dagen är enormt värdefulla för oss.

Återigen. Jag ber om ursäkt för misstaget.

Annons

Annons

Till toppen av sidan