AnnonsÖbergs Färg

Från USA till Västerås - möt Öbergs nya inredningsarkitekt: "Interiören påverkar välmåendet"

Nu händer det saker på Öbergs. Sedan några månader tillbaka finns inredningsarkitekt Agnes Wadefjord på plats i lokalerna och inom kort kommer inredningsavdelningen att bli ännu större.

– Öbergs satsar nu stort på att hjälpa dig med helhetslösningar för hemmet eller företaget.

Agnes Wadefjord, inredningsarkitekt på Öbergs Färg i Västerås, hjälper kunder med att bland annat inreda sitt hem eller kontor.

Det berättar Agnes Wadefjord som med sin gedigna erfarenhet är van vid att designa inredningsförslag som varje dag får dig att känna: ”Jag älskar det här rummet”.

– Jag vill att du ska hitta potentialen i den inredning du gillar genom att titta på helheten och binda samman väggar, tak, golv och möbler, säger hon och fortsätter:

– Genom att planera helheten undviker du det vanligaste – och dyraste – misstaget: Att inte välja planera hur du ska designa rummet för att få till din personliga wow-känsla och jag hjälper dig gärna att med färg och form ta fram det som är din stil, det du gillar och det som får dig att må bra.

Läs er om Öbergs här och se vilka som jobbar i butiken - kontakta Agnes på 021-150776 eller agnes@obergs.nu

En av Agnes skisser på hur ett trevligt och välkomnade vardagsrum kan se ut.

Agnes menar att interiörer påverkar välmående i väldigt hög grad och att inredningen är avgörande för hur en miljö uppfattas, både hemma och på jobbet.

– Nyligen designade jag ett helhetskoncept för en personalmatsal på en arbetsintensiv arbetsplats. Målet var att ha personalens välmående i fokus och höja nivån på pauserna genom en mer avkopplande miljö, säger hon och fortsätter:

– Resultatet blev ett inredningskoncept med känslan av mjuk lyx med tidlösa, stoppade stolar, milda dova färger som tar plats, ombonande textilier och mörka träslag. Köksdelen fick nya material och omdisponerades för ett bättre flöde och i matsalen placerades också in en harmonisk loungedel med soffa och fåtölj.

Läs mer om Öbergs inredningshjälp här och bli inspirerad

”Inredning är inte bara produkter, först och främst är det design och planering", säger Agnes Wadefjord.

Agnes är utbildad inredningsarkitekt och jobbade i åtta år i USA innan hon kom till Sverige 2012. Hon har stor erfarenhet av att arbeta med både privata och kommersiella uppdrag.

– Jag vill få dig att våga tänka utanför det du är van att tänka och göra det utifrån din personliga smak. Målet är att hitta exakt den stil som får dig att må bra och den tydliggör jag genom 2d- och 3d-ritningar och moodboards innehållande förslag på möbler, textilier, färger och tapeter, säger hon och tänjer på föreställningen hur ett innertak ska se ut:

– Varför ska exempelvis ett tak alltid vara vitt? Det finns så mycket snyggt att göra för att ge taket ett uttryck precis som det finns för väggarna. Jag tänker på färg, tapeter, sockellister, inramningar och annat som lyfter potentialen i din inredning och ger själva rummet en arkitektur.

Här hittar du Öbergs digitala showroom - där kan du själv planera och inreda ditt hem

Ett exempel på en moodboard.

Ett annat exempel på en moodboard, med lite mer färg.

Det märks att Agnes är inredningsproffs och Öbergs Färg är experter på att skapa hemtrivsel med sitt kvalitetssortiment av färg, tapeter, golv och utvalda möbler och inredningsdetaljer. Agnes igen:

– Inredningen i kombination med butikens övriga sortiment gör att du hos oss kan hitta allt till ditt hemmaprojekt och dessutom få tips och råd från oss inredare. Vi är fem stycken som har specialiserat oss på olika sätt, säger Agnes och avslutar:

– Du träffar oss självklart spontant i butiken men du kan också boka tid för ett mer omfattande inredningsförslag. Här finns allt under ett tak!

Vilken stil är du? Ta hjälp av Stilguiden på Öbergs hemsida - ett verktyg som hjälper dig att hitta din egen stil

Fakta

Kort om Öbergs

● Adress: Retortgatan 3, Västerås.
● Telefon: 021-150770.
● Öppettider: Mån-fre 06.30-18.00, lör-sön 10.00-14.00.
● E-post: info@obergs.nu
● Hemsida: https://obergs.nu/
● Kort info: Anrika färghandlaren Öbergs i Västerås, som startade verksamheten redan 1896, är den bästa leverantören för att skapa hemtrivsel. Med stark betoning på idéer och inspiration har Öbergs ambitioner att ta hand om och inspirera sina kunder och hela Västerås till nya tankar om helhetslösningar med färg, tapeter, möbler, belysning och golv.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av VLTs redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy