Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Finns det någon visioner om city?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Patricia Ståhl

Annons

Som svar till den pricksäkra insändaren "Snälla gör något åt de fula betongklumparna i centrum", VLT den 26 april.

Jag kan bara hålla med. Var finns politikernas visioner och viljan att förändra Västerås till det bättre? Finns det någon politiker över huvud taget som vill slå ett slag för city och turismen eller är det bara bara tomma ord?

Annons

Annons

Man läser i VLT om guldgruvan Elba som åter igen står tom. Vilken enorm potential det finns, men som vanligt verkar politikerna i staden inte bry sig ett skvatt om detta.

Och i city pratas det massor men det händer inget, när ska man förstå att man måste förändra betongklumparna, varför inte försöka lyfta den otroligt fina Kyrkbacken?

När man går i gamla stan i Stockholm så förstår man hur uselt det är att vår "gamla stan" inte ens lever. Det finns ju precis som i Elba en enorm potential. Jag är säker på att folk mer än gärna skulle strosa runt där. Nu finns det inget förutom ett par bortglömda ströbutiker.

Så, min fråga är till politikerna är: vem vill ta tag i frågan och lyfta city/Mälarstaden och äntligen bygga den efterlängtade multiarenan som både VIK och stadens invånare förtjänar, den politikern får min röst i höst!

Anders Persson

Annons

Annons

Till toppen av sidan