AnnonsGötmars Juridik

Hultcrantz är ett stöd i livets viktigaste skeden – begravningsrådgivarna Carina och Jacob: ”Vi hjälper dig på ett personligt sätt i en svår stund”

På Hultcrantz i Västerås blir du alltid personligt bemött.

– Vårt uppdrag är att lyssna in dina önskemål och vägleda, oavsett om du vill ha hjälp med en begravning eller om du önskar rådgivning i livstidsjuridik. Det som är viktigt för dig blir lika viktigt för oss.

Det säger Carina som är en i teamet av tre begravningsrådgivare på kontoret i Västerås. Hon är glasklar över vad hon vill åstadkomma på jobbet.

– Jag vill med min kunskap hjälpa till så att begravningen du kommer för att ordna genomförs precis så som känns rätt för dig. Därför försöker jag under vårt första personliga möte ta reda på vad som är viktigt för dig och hur du vill att begravningen ska avspegla den avlidne, säger hon och får medhåll av Jacob som också är begravningsrådgivare på Hultcrantz:

– Det är ett antal portar vi gemensamt ska ta oss igenom under vårt första möte och min uppgift är att lotsa så att vi kommer i mål. Men det brukar också dyka upp en hel del praktiska frågor redan i början av samtalet, vad som ska göras först, när och i vilken ordning. Dessa hjälper jag självklart genast med att sortera och det brukar upplevas som en lättnad för många.

Läs mer om Hultcrantz Begravningsbyrå och hitta kontaktinformation här

Jacob, begravningsentreprenör på Hultcrantz.

Hos Hultcrantz får du alltså en personlig rådgivare som följer dig under hela processen och som också är med på begravningen.

– Vi fungerar som ett stöd i en svår tid och tar ansvaret för att allt i samband med begravningen fungerar. Vi ombesörjer också alla transporter och klär och bäddar ner den avlidne i kistan, berättar Jacob och Carina fyller i:

– Självklart närvarar vi också vid begravningen. Vill du ha hjälp med bouppteckning eller annan livstidsjuridik så ser våra jurister på Hultcrantz systerföretag Götmars Juridik till att du får stöd.

När någon du älskar går bort, vill vi göra bördan lite lättare att axla, säger Carina och Jacob, begravningsrådgivare på Hultcrantz i Västerås

Läs mer om Hultcrantz Begravningsbyrå

Carina, begravningsentreprenör på Hultcrantz.

Hultcrantz ingår i familjeföretaget Götmars. Med sina 16 kontor i Västerås, Sala och Örebro Län är företaget ett av Sveriges största privatägda i branschen. Carina igen:

– Det personliga mötet med varje kund är en hörnsten i den familjeföretagskänsla som sedan decennier tillbaka finns uppbyggd i Götmars.

Familjeföretagskänslan märks även hos Hultcrantz - fast på andra sätt, menar Jacob:

– Alla som jobbar här bryr sig lite extra. Och även om vi tillhör en av Sveriges största byråer så är vi fortfarande små i branschen och dessutom väldigt lokala.

Den här begravningen blev precis som vi ville ha den

Carina håller med:

– Absolut och det trivs vi med. Vi vill vara nära dig som kund genom att känna till de lokala förutsättningarna. Exempelvis var kyrkorna ligger, vilka som har kyrkogårdar, begravningsdagar, musiker, officianter och så vidare.

Drivkraften i jobbet för Carina och Jacob är samstämmig: De vill göra skillnad.

– Jag drivs av att vilja hjälpa till i en svår stund på det sätt du som kund vill. Vill du ha en enkel begravning utan ceremoni så löser vi det. Och vill du ha en mer ceremoniell begravning så ordnar vi självklart det. Viktigast är att begravningen känns rätt för dig, säger Jacob och Carina avslutar.

– Vi vill ju att din upplevelse efteråt ska vara: ”Den här begravningen blev precis som vi ville ha den”.

Läs mer om Hultcrantz Begravningsbyrå och hitta kontaktinformation här

Fakta - Hultcrantz och Götmars Juridik

● Kort info: Hultcrantz och Götmars Juridik erbjuder tjänster i livets viktigaste skeden. Det kan vara att bli sambo, ett husköp, bli förälder, ett giftermål eller när en anhörig lämnat. Genom ett förtroendefullt samarbete skapas trygghet och upplevelser du bär med dig. Med juridisk service, boutredningar och begravningar är Hultcrantz och Götmars Juridik dina partners för hela livet.

● Telefon: Till växel 021-14 10 77 och till juridik 021-42 11 242.

● Hemsida: https://www.hultcrantz.se/ och https://www.gotmars.se/juridik

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av VLTs redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan