Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Sträck på er – ni är bäst

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Arkivbild

Annons

Jag skriver angående artikeln i VLT den 10 maj om hemtjänsten i Surahammar.

Blir lite förskräckt då jag läser den eftersom jag och min mamma har helt andra upplevelser då det gäller hemtjänsten.

För några månader sedan ramlade min 83-åriga mamma inne och slog sig så illa att hon bröt både vänster axel och höft. Hon hamnade på sjukhus och blev opererad och efter det kom hon till Lilla Källbo för återhämtning.

Annons

Annons

På både sjukhus och Lilla Källbo blev hon omhändertagen av en helt underbar personal. Sedan skulle hon ju naturligtvis hem och det var mycket som behövde ordnas med hjälpmedel och naturligtvis hemtjänst.

En handlingsplan gjordes tillsammans med mamma, mig och personal som skulle vara inblandad. Till att börja med så kom tjejerna och killarna från hemtjänsten 5–6 ggr om dagen och 1 gång på natten för att hjälpa mamma. I dag kommer dom lite mindre men dom finns alltid om något skulle hända.

Helt underbara människor som verkligen bryr sig om och tar hand om och har tid med mamma. Vi skulle aldrig klarat oss utan dem.

Det jag vill säga är att ni som arbetar i hemtjänsten ska vara stolta över er själva och det viktiga arbete ni gör. Våra äldre och andra som behöver er skulle aldrig klara sig utan er.

Sträck på er och var inte ledsna över artikeln. Ni är bara bäst!

Catharina Rundberg

Annons

Annons

Till toppen av sidan