Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Jag är rädd för folket under bron

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Privat

Annons

Nu har det hänt igen! När jag skulle gå till tåget från Stohagen över bron vid Svartån hamnade jag mitt i ett gäng missbrukare som kom upp underifrån bron, där de håller till. De skrek och hojtade och jag hamnade mitt i detta gäng med påverkade personer. Jag fick nästan springa för att komma undan. De ropade på mig och försökte prata med mig. Hela situationen var väldigt obehaglig.

Annons

Annons

I två års tid har jag sett folk som tillbringar nätterna under bron, det står cyklar utan lås där och det ligger cyklar bredvid. En morgon låg en väska, kalsonger, ett cigarettpaket och en persons tillgångar utspridda över gångbanan.

En morgon förra året blev jag jagad av en stor obehaglig man. Jag ringde upp min sambo i mobilen och hade honom i hörlurarna under tiden, jag var jätterädd. Mannen skrek på mig på engelska. Hela situationen var extremt obehaglig. Han följde efter mig cirka 200 meter och jag fick gå/springa för att komma undan.

Min dotter har flera gånger gått förbi folk som sover i parken vid länsstyrelsen och som tar droger. Hon har ringt mig och varit jätteledsen och orolig. Min man har gått förbi mitt i vintern och då har personer som varit under bron satt upp lakan för att skydda sina sovplatser mot vinden och snö.

Är kommunen/polisen är helt ovetande om detta? Varför gör ingen något?

Rädd familj som vill kunna gå till tåg/buss

Till toppen av sidan