Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Insändare
Horribla beslut under VSK-match

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Dan W Boter

Annons

De två bästa VSK spelarna byts ut när det är lite tid kvar av matchen att försvara en klar ledning. In kommer två juniorer som säkert är bra om några år. Samma visa upprepas för fjärde gången i år att en klar ledning tappas. Var finns logiken?

Praxis borde vara att vanlig enkel bondpsykologi gäller så att de bästa spelarna som varit tongivande och sett till att laget leder behålls på planen. Både Prodell och Burubwa ser pigga ut både framåt och bakåt. Jag och mitt sällskap ser det inkompetenta i byterna och ser i förväg raset komma. Hur är det möjligt att upprepa samma misstag om och om igen?

Annons

Annons

En annan fråga, har VSK konditon att spela 90 minuter? I match efter match dominerar VSK första halvlek och tappar det mesta i andra. Vet VSK att det lag som löper mest oftare vinner än förlorar. VSK värvar då och då långtidsskadade spelare, nu då laget behöver snabb förstärkning värvas en som inte är matchklar på grund av oträning.

Som VSK supporter i många år är man härdad till det yttersta. Men man undrar verkligen om det inte finns någon som kan leda VSK på och utanför plan utan alla helt horribla beslut.

Jan B Andersson

Annons

Annons

Till toppen av sidan