Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Munskydd bör förbjudas i offentligheten

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

Svar på "Pandemin är inte över än", VLT den 2 augusti.

Pandemin är över. Däremot så kommer covid finnas kvar resten av vår livstid. Det är numera en vanlig influensa. Varje förnuftig människa inser detta och att man inte kan ha restriktioner och springa omkring med ansiktsmask resten av livet.

Annons

Annons

Däremot kan man fortsätta med vaccinationsprogram som ska vara frivilliga. Med frivilliga menar jag att man ska kunna leva sitt liv fullt ut utan att hindras från sådant som att resa eller delta i evenemang om man väljer att inte ta vaccinationssprutor.

I så väl medierna som bland personer som fortfarande använder munskydd är hysterin fortfarande stor kring covid. Detsamma gäller det påstådda klimathotet. Vi hade två varma dagar i juli och medierna fick fullständig panik och producerade domedagsartikel efter domedagsartikel. Vi har ingen klimatkris och inget klimatnödläge. Det vi har är naturliga klimatförändringar som alltid har funnits sedan jorden skapades och alltid kommer att finnas.

Jag föreslår att det blir olagligt att bära munskydd offentligt. Munskydd ska enbart användas i operationsrum på sjukhuset och i övriga verksamheter där det kan behövas. Kriminella personer älskar dessutom att springa omkring med munskydd för att maskera sina ansikten.

Realisten

Annons

Annons

Till toppen av sidan