AnnonsNotar Västerås

Notar Västerås fortsätter att växa: “Vi har gjort en häftig resa”

Mäklarbyrån Notar Västerås har gått från nystartat bolag till marknadsledande på fem år. Nu fortsätter de att växa och flyttar in i nya lokaler mitt i centrala Västerås.

– Det är en stor satsning som gör att vi kan ta kundupplevelsen till en ny nivå och fortsätta växa, säger delägaren Anna Nilsson.

Karam Kaiser och Anna Nilsson.

Den renodlade mäklarbyrån Notar har på kort tid etablerat sig i Västerås. Det var 2017 som fastighetsmäklarna Anna Nilsson och Karam Kaiser startade byrån som är en del i den erkända mäklarkedjan Notar.

– Vi har gjort en häftig resa under de här fem åren. Från början var det bara Karam och jag – idag är vi tio anställda och Västerås marknadsledande fastighetsmäklarbyrå enligt våra statistiksajter, berättar Anna.

Få hjälp med att sälja din bostad - kontakta Notar Västerås här.

Anna Nilsson, delägare av Notar Västerås.

För att få utrymme att fortsätta växa i Västerås och Västmanland och samtidigt vara lättillgängliga för sina kunder flyttar de nu in i nya lokaler på Sturegatan. Här hoppas de skapa en atmosfär som verkligen återspeglar vad Notar Västerås står för.

– När man kontaktar oss ska man få en högklassig service från start till mål. Att sälja en bostad är för många livets största affär och vi vill därför att vårt nya kontor ska ge känslan: “Nu ska jag gå in och göra något stort här”, säger Karam.

Funderar du på att sälja din bostad? Notar Västerås hjälper dig med en kostnadsfri värdering av din bostad.

Karam Kaiser, delägare av Notar Västerås.

Notar Västerås har gått från nytänkande uppstickare till ett etablerat företag i framkant. Det är svårt att inte imponeras av den snabba expanderingen. En del i framgången tror de kan förklaras med att de alltid är framåtsträvande med tjänsterna de erbjuder.

– Vi har från början satsat väldigt mycket på vår marknadsföring och är inte rädda för att prova nya vägar och sticka ut. Vi har även handplockat samarbetspartners så att vi kan hjälpa kunden med allt från stylist och fotograf till bankkontakter och rådgivning. Tack vare våra proffsiga samarbetspartners kan vi fokusera på det vi är bäst på, fastighetsmäkleriet, men även se till att kunderna får all service de kan tänkas behöva utan att stjäla deras tid, berättar Karam.

Få hjälp med att sälja din bostad - kontakta Notar Västerås här.

Notar Västerås flyttar in i nya lokaler på Sturegatan för att kunna fortsätta växa i Västrås och Västmanland.

Framåtandan och entreprenörskapet som Karam och Anna besitter verkar även ha smittat av sig på de anställda som också är en stor del av framgången.

– Vi är ett relativt ungt team där alla har väldigt höga ambitioner och jobbar hårt för att alltid ge kunderna den bästa upplevelsen och affären. För att bibehålla den motivationen har vi fokuserat mycket på att ge våra fastighetsmäklare de absolut bästa förutsättningarna för att trivas och må bra på jobbet. Kombinationen av både laget och jaget har format ett starkt team som sporrar, stöttar och peppar varandra, vilket jag tror är unikt med vårt bolag i en bransch med stenhård konkurrens, säger Anna.

Funderar du på att sälja din bostad? Notar Västerås hjälper dig med en kostnadsfri värdering av din bostad.

"Kombinationen av både laget och jaget har format ett starkt team som sporrar, stöttar och peppar varandra", säger Anna Nilsson.

Genom att skapa en familjär känsla och arbeta för att ge alla mäklare förutsättningar att lyckas har Notar Västerås belönats med fina utmärkelser. De vinner ofta utmärkelser som flest rekommendationer per mäklare och flest antal försäljningar per mäklare av den oberoende mäklarsidan hittamäklare.se.

– För oss är dock inte utmärkelserna det viktiga. Det är egentligen bara ett kvitto på det vi ständigt strävar efter – att erbjuda den bästa kundupplevelsen och den bästa arbetsplatsen, säger Anna.

Läs mer om Notar Västerås och kontakta dem här.

Fakta

Karam och Anna om det rådande marknadsläget

– Vi kan konstatera att det är ett mycket större utbud av bostäder än vad det har varit tidigare, vilket pressar ner priserna i takt med att räntan höjs. Men historiskt sett är vi fortfarande på en högre nivå än vi var till exempel innan pandemin, berättar Karam och fortsätter:

– Det vi ser är att processen förändras och många vill sälja innan de vågar köpa någonting nytt för att veta vad de får för sin bostad. Det gör att ledtiderna förlängs något och det tar några veckor längre att sälja en bostad än vad det gjorde för några månader sedan, vilket egentligen är sunt.

– Mäklarnas arbetssätt kommer att spela en allt större roll på denna marknad. Nu räcker det inte med att komma med ett högt värde och ett lågt arvode, för det kommer mäklarna få sota för, säger Anna och fortsätter:

– Det är även nu det visar sig vilka som leder sina mäklarföretag för att ge kunden bästa möjliga förutsättningar, och vilka som bara har fullt upp med att överleva.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av VLTs redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan