Annons

Annons

Annons

VSK-podden av VLT

UTE NU! VSK-podden avsnitt 12: ”Hur många bryr sig?”

I det tolfte avsnittet av "VSK-podden av VLT" som finns ute nu dissekeras förlusten mot Landskrona och rysaravslutningen som väntar.

Text

VSK föll tungt borta mot Landskrona och är kvar under kvalstrecket när tre matcher återstår av superettan. Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN

Annons

Var det rätt startelva? Skulle VSK ha haft en straff? Varför kom bytena så sent? Och varför visar inte spelarna mer känslor?

Det är några av frågeställningarna kring förlustmatchen mot Landskrona (0-1) som tas upp i det tolfte avsnittet av podcasten "VSK-podden av VLT" som fått namnet "Hur många bryr sig?".

Dessutom diskuteras hur många poäng till som kommer krävas för att undvika kvalplatsen, hur VSK skulle klara sig utan Pedro Ribeiro, vilka spelare klubben riskerar tappa till nästa säsong och mycket, mycket mer.

Annons

Annons

"VSK-podden av VLT" görs av Peter Hoffström samt VLT:s VSK-expert Rasmus Ellvin och finns att lyssna på via Podcaster, iTunes och Spotify.

I tidigare avsnitt har bland andra Peter Markstedt, Jonny Rödlund, Lisa Hellenberg, Kalle Karlsson och Simon Johansson intervjuats.

Inbäddat innehåll

VSK-podden av VLT görs av Rasmus Ellvin och Peter Hoffström.

Bild: Linda Lundberg

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan