AnnonsBjörkmans Bil

Nu firar Björkmans Bil på Erikslund 5-årsjubileum

I november firar Björkmans Bils Kia-anläggning på Erikslund 5 år. Nu välkomnar man gamla som nya kunder med riktigt fina erbjudanden och kampanjer.

– Vi firar med unika jubileumskampanjer hela november, säger Jonny Lindborg som är försäljningschef.

Björkmans Bil är en av Sveriges största Kia- exklusiva återförsäljare och finns på det populära handelsområdet Erikslund i Västerås. Anläggningens placering i kombination med det personliga bemötandet har varit en stor del av framgången enligt servicechef Thomas Rasmusson.

– Vi minns varmt tillbaka till vår invigningshelg för fem år sedan som blev en stor succé.

Den 11 november 2017 invigdes den då helt nybyggda Kia-anläggningen på Erikslund i Västerås. Nu firar man 5 år och Björkmans Bil är redo att välkomna kunderna med riktigt fina kampanjer under hela månaden.

– Under vår jubileumsmånad kommer vi att ha flera kampanjer, både på nya Kia med snabb leverans innan årsskiftet och på Kia originaltillbehör, säger försäljningschef Jonny Lindborg. Vi ser verkligen fram emot att få hälsa alla Kia-ägare välkomna in till oss och hoppas att så många som möjligt vill ta del av vårt jubileum, som pågår hela november.

Läs mer och se alla jubileumserbjudanden hos Björkmans Bil på Erikslund här

Jonny Lindborg, försäljningschef och Thomas Rasmusson som är servicechef.

Erikslund är ett attraktivt område med ett stort antal besökare och det är tydligt att många Kia-ägare väljer att boka en service eller en provkörning hos oss när de har andra ärenden till Erikslund, vilket gjort anläggningen lättillgänglig.

– Dagligen träffar vi kunder som besökte oss när vi öppnade dörrarna för första gången, och väljer att komma tillbaka till oss. Det är ett kvitto på att våra kunder tycker det är trevligt att besöka oss och att de får den hjälp de önskar, säger Thomas.

Inför 5-årsjubileet har Björkmans Bil jobbat extra hårt för att ta fram unika jubileumskampanjer för att fira Kia-anläggningen på Erikslund

– Köper du en ny Kia med snabb leverans, under vår jubileumsmånad får du välja tillbehör till ett värde av 20.000 kr med på köpet, berättar Jonny Lindborg som är försäljningschef.

Här hittar du alla erbjudanden under 5-årsjubileumet som firas hela november

– Det är en värdecheck som kan användas på utvalda Kia Originaltillbehör som exempelvis vinterhjul, dragkrok, cykelhållare eller varför inte en motorvärmare eller LED-ramp.

5-årsjubileumet firas under hela november.

Björkmans Bil har dessutom en jubileumskampanj för dig som redan är en nöjd Kia-ägare och vill extrautrusta din bil ytterligare.

– Vi har jubileumskampanjer på alla Kia Originaltillbehör. Kom gärna in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt tillbehör till din Kia, säger Thomas.

Kia-anläggningen på Erikslund har öppet sju dagar i veckan. Detta för att kunderna skall ha möjlighet att besöka anläggningen när de har tid och är lediga.

– Våra öppettider med öppet både på lördagar och söndagar har visat sig vara väldigt uppskattade. Under helgen har kunderna tid att besöka oss och kan provköra i lugn och ro, säger Jonny.

Läs mer och se alla erbjudanden och kampanjer under hela november här

5-årsjubileet kommer att firas under hela november och Björkmans Bil ser fram emot att få träffa både gamla och nya Kia-kunder.

– Vi hälsar alla hjärtligt välkomna in till oss! Vi är tacksamma för att så många valt att bli kunder hos oss de senaste fem åren.

Fakta

Björkmans Bil

Björkmans Bil är ett familjeföretag grundat 1965 och är auktoriserad Kia-återförsäljare i Avesta, Borlänge, Falun, Lindesberg, Ludvika, Erikslund i Västerås och Örebro. Nu firar bolaget 5-årsjubileum för sin Kia-anläggning på i Västerås under hela november.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av VLTs redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan