Annons

Annons

Annons

Insändare
Staden bara skyller ifrån sig

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Vi har hört av oss åtskilliga gånger om att sätta in fotbollsnät men inget händer. (Fotbollsmålet på bilden tillhör ett annat mål.)

Bild: Ingmar Reslegård

Annons

Västerås Stad arbetar för fullt med att få ut unga i motion och rörelse, en viktig del i hälsan, både för dagen men också för framtiden.

Men! När vi gång på gång skickar in förfrågan om att få upp en enda lampa i Talltorpsbacken så händer inget. Det har vart uppe som e-förslag, vi har mejlat och hört av oss. Men inget händer.

Tänk vad man kunde göra för en liten liten kostnad, att barnen fick röra på sig och åka i backen senare än klockan 16, dels skulle barnen kunna vara där längre men framför allt slipper de slå halvt ihjäl sig för att det är så mörkt så att de krockar.

Annons

Annons

Samma sak med fotbollsmålen nedanför backen, vi har hört av oss åtskilliga gånger om att sätta in fotbollsnät men inget händer.

Alla pengar verkar satsas någon annanstans, Bäckby månntro?

Vi ska inte ens prata om tennisplanerna bredvid, de är så misskötta så de kommer aldrig att kunna användas igen. Så all form av spontanidrott är nästan omöjligt.

Och staden bara skyller ifrån sig. När de får frågan om att stötta elitidrottslagen med nya arenor så säger de att de satsar på breddidrotten. Men de har inte råd att sätta nya fotbollsnät, få ihop den ekvationen ni. Speciellt när man gör miljardvinst två år i rad.

Anders Persson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan