Annons

Annons

Annons

Bandy

Insändare
En obesvarad fråga om VLT:s sportbevakning

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Dan W Boter

Annons

Den 9 januari 2023 hade jag ett inlägg på insändarsidan om VLT-sportens bevakning av VSK bandy respektive VIK ishockey ("Bandy behandlas styvmoderligt av VLT"). I insändaren hade jag ställt en enda fråga, en fråga som sportchefen Peter Hoffström glömde att besvara/kommentera, nämligen denna:

Annons

Annons

”En försynt fråga om helsidesannonserna var och varannan dag i VLT, med VIK-tipset. Bra initiativ med tio engagerade sponsrande företag. Men, eftersom en helsidesannons i VLT inte är gratis, med hur mycket är VLT, som den 11:e medverkande ”annonsören” med och sponsrar/finansierar dessa VIK-tipsetannonser?”

Inte ett svar på frågan i VLT från sportchefen men på vlt.se svarar dock Peter Hoffström så här på frågan: ”Gällande VIK-tipset så är det precis som du skriver en annons och därmed ingenting som sporten rår över”.

Tack Peter, men du svarade inte på frågan. Min fråga var nämligen om den 11:e medverkande, alltså VLT-”annonsören” som är en del av Bonnier News. Den valde du och/eller VLT att inte svara på.

Önskar i övrigt VLT och VLT-sporten ett gott nytt år 2023.

Kjell Johansson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan