Annons

Annons

Annons

Debatt
Hur känns det Moderater?

Text

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Statsminister Ulf Kristersson (M).

Bild: LARS BRUNDIN

Annons

Undrar just hur Moderaterna och Ulf Kristersson känner sig nu. Inte nog med att hans närmaste man ägnar sig åt illegalt ålfiske så håller hans samarbetspartners anhängare på med ett aktivt underminerande av Sveriges säkerhet och har nu lyckats med att få vår ansökan om inträde i Nato att bli riktigt iskall.

Chang Frick, som bjöd in provokatören Rasmus Paludan, är aktiv på Sverigedemokraterna nyhetsmedia Riks. Denna man har tidigare arbetat för Russia Today som är en kanal för Kremls Propaganda. Det var även han som betalade avgiften för tillståndet för att bränna Koranen utanför Turkiets Ambassad. Nu säger båda, oj blev det en sådan reaktion, det förstod vi inte. Nu är hela den islamska världen heligt förbannade på Sverige och man önskar oss att brinna i helvetet och mycket annat.

Annons

Annons

Intressant är att SD före valet lovade 10 kronor sänkt dieselpris men nu har SD-anhängare snarare ställt till med att oljeländerna mycket väl kan starta ett säljstopp av olja till Sverige.

Dessutom har ju hotet om islamistiska terrorangrepp mot oss direkt minskat efter det inträffade. Jag har mina åsikter om islamister och Erdogan i Turkiet men att bränna Koranen är inget annat än bara ren provokation till bråk och upplopp.

Det kanske vore på sin plats att gräva lite vidare i vem som betalade och bjöd in herr Paludan till Norrköping och Örebro också.

Det måste vara en mardröm för Moderaterna nu att vara beroende av ett parti vars anhängare direkt saboterar vårt lands säkerhet.

Man måste även ifrågasätta den som beviljat tillståndet för bränningen. Förstod denne inte konsekvenserna eller var detta exakt dennes agenda? Detta bör undersökas.

Någon borde gräva i hur Rasmus Paludan, Chang Frick och även nyhetssajten Riks finansieras. Varifrån kommer pengarna?

Kan man inte binda någon direkt så ta till deckartesen: follow the money.

Ulf Kristersson och Jimmie Åkesson har mycket att stå till svars för nu, men jag är rädd för att de är lika hala som ålfiskaren.

Eric Thorsell 

Möklinta

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan