Annons

Annons

Annons

Västerås

Glädjebeskedet: Nu får du DN och Expressen i samma paket

Mer till fler! Snart lanseras ett spännande samarbete där du som VLT-läsare enkelt kan lägga till Expressen och DN i din sajtprenumeration. Detta tack vare att VLT och de två rikstidningarna ingår i samma koncern, Bonnier News.

Text

Annons

Nyligen berättade vi om att alla kunders digitala konton flyttar ihop i samma databas som våra systertidningar Expressen och Dagens Nyheter. Det betyder att du som är kund loggar in med samma inloggningsuppgifter på VLT och på Expressen eller DN, om du även är kund hos någon av dessa.

Nu tas nästa steg när vi inom kort lanserar ett helt nytt digitalt prenumerationserbjudande med namnet +Allt. I +Allt ingår VLT.se, vår app samt ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter, däribland salaallehanda.se, samt Expressen Premium och DN Digital Bas. Du kommer alltså, i en och samma prenumeration, kunna läsa både hyperlokala nyheter och riksmedia.

Annons

Annons

– VLT är den ledande nyhetsförmedlaren i Västmanland, men kan också dra nytta av vår starka ägarkoncern Bonnier News. Det är väldigt roligt att vi kan samarbeta med våra nationella kollegor till nytta för våra läsare. Vi tror att denna paketering kan bidra till att fler läsare väljer att ta steget över till att bli prenumeranter och att befintliga prenumeranter tar steget att läsa mer, säger VLT:s chefredaktör Daniel Nordström.

Det nya erbjudandet rullas ut i mars och du som redan har en prenumeration på VLT Digital kommer att kunna uppgradera din prenumeration till +Allt till ett förmånligt pris.

Klicka här för att komma till erbjudandet!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan