Annons

Annons

Annons

Västerås

Till minne – Bengt Kruhsberg

Text

Förutom min biologiska pappa hade jag också förmånen att ha två bonuspappor i form av mina morbröder Lars och Bengt Kruhsberg.

Strax före jul hade jag ett långt samtal med Bengt där vi diskuterade allt från världsläget till våra favoriter inom musik, litteratur och konst. Jag tackade honom för att han introducerat mig för Burl Ives, George Formby och också den svenska vistraditionen.

Annons

Bengt var den välklädde och bildade gentlemannen som älskade England, men han var också en människa med en fantastisk social kompetens och humor som gjorde att han kunde närma sig vilken människa som helst. Vi var många som älskade honom och hans enorma charm.

Annons

Jag minns med oerhörd saknad alla de gånger han tog sig tid att lyssna och stötta. Jag minns hans enorma generositet både mot mig och mina barn. Jag känner mig oerhört privilegierad att ha fått så mycket tid med två morbröder som också var några av mina bästa vänner.

Min pappa och Lars lämnade oss 2010. När Bengt nu också lämnat känns det oerhört tomt och jag saknar redan våra samtal, våra gemensamma julfiranden och så mycket mer.

Tack för allt, Bengt!

Fredrik Kruhsberg

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan